KONURER TARAŞÇI TAŞKIN KORUMA İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU


​Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Taraşçı mahallesinde yapımı devam eden Taşkın Koruma İnşaatında incelemelerde bulundu.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü tarafından Taraşçı Mahallesinde yapımı devam eden Yanık Harman ve Yan Dere Bölgesi Taşkın koruma İnşaatında incelemelerde bulunarak inşaatın son durumu hakkında yüklenici firma yetkililerden bilgi aldı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında DSİ 4. Bölge Müdürlüğü ile yüklenici firma yetkilileri arasında sözleşmesi imzalanan Taraşçı Taşkın Koruma İnşaatının 1 milyon 467 bin TL'ye mal olacağını ve sözleşme tarihinden itibaren 350 iş gününde bitirileceğini söyleyen İlçe Başkanı Konurer Yanık Harman Deresine, trapez kesitli toprak kanal düzenlemesi, çift taraflı taş duvarlı kanal yapımı olmak üzere toplam 7 adet betonarme menfez ile Duvarlı kanal üzerine korkuluk imalatları yapılacağını Yan Dere kısmına da çift taraflı taş duvarlı kanal yapımı, Duvarlı kanal üzerine korkuluk imalatları yapılacaktır dedi.

Ak Parti iktidarında ülkeye yapılan hizmetlerden Seydişehir'inde en iyi şekilde yararlanması için çalıştıklarını ve yapılması gereken yatırımların her zaman takipçisi olacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Mustafa Konurer Taraşçı Taşkın Koruma Projesinin hayata geçmesi noktasında desteklerini esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'na ve Bakan yardımcımız Harun Tüfekçi'ye de teşekkür ediyorum dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar