KONYA MİLLETVEKİLİ BABAOĞLU’NDAN SEYDİŞEHİR’E ZİYARET


​Ak parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu İlçe ziyaretleri kapsamında geldiği Seydişehir'de merkeze bağlı taşra mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Ak parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu beraberinde Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Seydişehir'e bağlı Ortakaraören, Gevrekli ve Çavuş Mahallelerini ziyaret ederek 15 Temmuz gecesi demokrasi ve milli iradeye sahip çıkan vatandaşlara teşekkür etti.

Türkiye'de 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin milletin Demokrasiye ve Milli iradeye sahip çıkması sayesinde bertaraf edildiğini söyleyen Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ziyarette bulunduğum mahallelerdeki vatandaşlarımızda gördüğüm bir şey var ki, o da hala 15 Temmuz'daki mücadele ruhunun ilk geceki gibi tazeliğini koruduğudur dedi.

Milletin gücü karşısında hiçbir gücün duramayacağını ve bunun açık örneğinin de 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde herkes tarafından bir kez daha görüldüğünü ifade eden Konya Milletvekili Babaoğlu Ak Parti olarak millet iradesinin dışındaki hiçbir güce boyun eğmedik ve eğmeye de hiç niyetimiz yoktur. Milletimiz bize güvendiği ve yetki verdiği sürece Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi için her zaman var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Ortakaraören, Gevrekli ve Çavuş Mahallelerini ziyaretinde halkla mahallenin sorunları konusunda da görüşmeler yapan Ak parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu halktan gelen talep ve istekler doğrultusunda konunun muhatabı olan yetkilileri telefonla arayarak sorunların çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar