Saygı; Sevgi ile yola çıktık. Sevgi ile başaracağız!


Gazetemiz muhabiri ile görüşen Cumhur ittifakı adayı Sadettin Saygı, Bozkır ve mahallelerine düşündükleri birçok projelerini hayata geçireceklerini, projelerini hayata geçirmeden önce, Bozkır'daki esnafların, halkın ve tüm kesimlerin görüşlerini alarak yapacaklarını, Bozkır'da halk meclisinin kurulacağını belirtti. Cumhur ittifakı Bozkır Belediye Başkan adayı Sadettin Saygı ve ekibi seçim çalışmaları kapsamında Bozkır genelinde ziyaretlerine yoğun bir tempo ile devam ederlerken, Bozkır'ı hep birlikte yöneteceklerini, Bozkır'ı hak ettiği hedeflere birlikte ulaştıracaklarını ve sevgi ile yola çıktıklarını, sevgi ile başaracaklarını söylediler.

Cumhur ittifakı Bozkır Belediye Başkan adayı Sadettin Saygı, Ak Parti ve MHP ilçe Başkanları ve teşkilatları ile Belediye Meclis üyesi adayları seçim çalışmalarını gece, gündüz demeden hummalı bir şekilde hızlandırdılar. Mahallelerde kapı kapı gezerek halkın gönlüne giriyorlar.

Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı, gazetemiz muhabirine seçim çalışmalarını değerlendirirken, Bozkır'a hizmet için var olduklarına vurgu yaptı. Birlikte hareket ederek güzel ilçemiz Bozkır'ı ve mahallelerini daha da güzelleştirmek, gönüller almak, Bozkır'da gönüller yapmak, Bozkır'a hizmetkâr olmak için yola çıktıklarını belirtti.

Cumhur ittifakının Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı, "Hedefimiz sadece yol, bina ve parklar yapmak değil, gönülleri de yapmak, insanlara dokunmak. Yapacağımız çalışmalar insan odaklı olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket ederek, Bozkır'ı hep birlikte yöneteceğiz. Bozkır'ı hak ettiği hedeflere birlikte ulaştıracağız. Sevgi ile yola çıktık sevgi ile başaracağız' dedi.

Seçim gününe kadar gece gündüz demeden hep birlikte çalışacaklarını kaydeden Saygı, "Bozkır Belediyesi'ne talibiz, Allah'ın izniyle kazanacağız, halk kazanacak. Cumhur ittifakı kazanacak. Bu nedenle, Belediye Başkan adayı olarak her kesimden vatandaşımızın oyuna talibiz, bizler hizmet için varız. Nasip olursa düşündüğümüz birçok projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu projelerimizi hayata geçirmeden önce de esnafımızın, halkımızın ve tüm kesimlerin görüşlerini alarak yapacağız. Kısacası Bozkır'da halk meclisi kuracağız. Seçim süreci boyunca tüm Bozkırlı hemşerilerimin oylarına talibim. 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra, bize oyunu veren vermeyen herkesi kucaklayacağız, çünkü bizler bir aileyiz" dedi.

Öte yandan Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı, Cumhur ittifakının Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bozkırlı hemşehrimiz Uğur İbrahim Altay'a da tüm Bozkırlılardan oy istiyor. 31 Mart 2019 seçimlerinin sonucunda, Cumhur ittifakına hem Bozkır, hem Konya için ne kadar çok oy çıkarsa, Bozkır'a gelecek hizmetler konusunda da ellerinin o kadar çabuk olacağını da sözlerine ekledi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar