İBRAHİM AY’DAN SERT TERÖR AÇIKLAMASI


​Hakkâri'nin Şemdinli İlçesindeki Durak Jandarma Karakolu'na  yönelik PKK'lı teröristlerce  bombalı araç ile  5 ton patlayıcının patlatılması sonucu 10 askerimizin şehit düşmesi, 8 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, 11 asker, 27 kişinin  yaralanması münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay bir basın açıklaması yayınladı. İbrahim Ay açıklamasın da Şemdinli Durak karakolu bölgesinde hain terör saldırısında şehit olan askerlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve  Yüce Türk Milletine başsağlığı sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum diyerek şöyle devam etti.

Sizin siyasi bekanız partiniz, 15 Temmuz öncesi ve sonrasında her fırsatta saldırdığınız Kınalı kuzularımızdan daha değerli olamaz olmamalı.

Türkiye Cumhuriyeti devletini kandırıldık yalanıyla Fetö terör örgütüne, analar ağlamasın safsatasıyla PKK terör örgütüne, teslim eden zihniyet, limonatacı, gazozcu, baklavacı, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi peşinde koşmaktan, Darbeyle başarılı olamayıp ekonomi ve Pkk terör örgütünü devreye sokan hain elleri görmezden gelmekte, Ülkemizin içinde bulunduğu zor koşulları görmemekte ısrar etmektedir. 7 haziran Genel seçimlerinden bugüne ülkemizde süre gelen, hain ellerin acımasız terör faaliyetleri genel olarak değerlendirilip tedbirler geliştirilmeli Başta Yurtta sulh konseyi olmak üzere Fetö , Pkk,  Işıd, ABD bağlantıları siyasi  işbirlikçileri ucu kime dokunursa dokunsun acilen sonuçlandırılmalıdır.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar