Saadet'te 55 kişi mülakata alındı


​Saadet Partisi'nde Milletvekili Aday Tespit Mülakatları başladı. 81 ilde, 550 milletvekili adayını belirleyecek olan Saadet Partisi aldığı başvurular sonucunda adaylarını belirliyor. 81 ilin üst düzey yöneticileriyle yaklaşık 4 bin 700 kişinin katılacağı Milletvekili Aday Tespit Mülakatı başladı. 

Mülakatlara il sorumlusu, il başkanı, il müfettişi, il başkanlık divanı üyeleri, il kadın ve gençlik kolu başkanları, ilçe başkanları ile aday adayları katılıyor. Mülakatlara Konya'dan da 55 aday adayı katıldı. Milletvekili Aday Tespit Mülakatları genel başkan yardımcıları başkanlığında 3 kişiden oluşan 9 komisyon tarafından yapılıyor. Her bir komisyon toplamda dokuz il ile ilgili mülakat yaparak değerlendirmelerde buluyor. Yarın son bulacak mülakatlarda genç aday adaylarının sayısı ise dikkat çekti.

KONYA'YA 106 BAŞVURU OLDU

Mülakatlar için 81 ilden Ankara'ya giden aday adayları Saadet Partisi Genel Merkezi'nde hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Mülakatlar öncesi evraklarını dolduran aday adayları koridorlarda ve bahçede sıra oluşturdu. Mülakatlara Konya'dan katılan isimlerle ilgili bilgi veren Saadet Partisi Konya Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam, "İl Başkanlığımıza 106 aday adayı başvuru yaptı. Konya teşkilatımızda yapılan temayül yoklamasında alınan kararla genel merkezimize 55 kişilik bir liste gönderildi. 

Genel Başkan Yardımcılarımız ve Genel İdare Kurulu Üyelerimizden oluşan bir heyet Konya aday adaylarını gün boyu süren bir maratonda mülakata aldı. Hayırlı olur inşaalah" şeklinde konuştu. Saydam mülakat sonuçlarının ileriki günlerde kamuoyuna açıklanacağını sözlerine ekledi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar