HÜSEYİN ARIKAN’DAN ZİYARET TURU…


​Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Hüseyin Arıkan ziyaretlerini sürdürüyor. Arıkan, seçim çalışmaları kapsamında, sendikalar ile bazı derneklere ziyaretlerde bulunarak projelerini anlattı.

Ziyaretleri kapsamında öncelikle, Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Fatih Altıntepe ve Hastane Müdürü Yakup Çapacı'yı ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Daha sonra, Seydişehir Çelik İş Sendikası Şube Başkanı Murat Özkal'ı, Seydişehir Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt'ü, Seydişehir Sağlık Lisesi Müdürü ve Seydişehir Eğitim Birsen Başkanı Celal Bican'ı ve Seydişehir Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Abdullah Sürer'i ziyaret etti ve projelerini paylaştı.

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyaretlerde, 2023 hedeflerinde sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının önemli olduğuna vurgu yapan Arıkan: "Türkiye'mizin, Konya'mızın, Seydişehir'imizin geleceği için üzerime düşen görev ve sorumluluklarımın farkındayım. Allah nasip ederse bugüne kadar akademisyen ve idareci olarak hizmet ettiğim memleketime bundan sonra Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Toplumun her kesimi ile birlik ve beraberlik içerisinde memleketimizi daha üst noktalara getireceğime inanıyorum. "dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar