MHP KONYA ESKİ İL BAŞKANI ÜNLER ADAY ADAYI


​Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Konya eski il başkanlarından Hakkı Ünler İl Başkanlığında, İl Başkanı Av. Murat Çiçek İle Birlikte Düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. Basın Toplantısına partililerin ilgisi yoğundu. Basın toplantısında Hakkı Ünler Şu Konulara değindi.

25.dönem milletvekilliği aday adaylığımla ilgili düzenlemiş olduğumuz basın toplantımıza hoş geldiniz diyor,sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum…

Burada il teşkilatımızda,uzun sayılabilecek bir aradan sonra,sizlerle ve çok kıymetli dava arkadaşlarımla yeniden beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Ülkemizin,cumhuriyet tarihinin en kritik,en tehlikeli dönemini yaşadığı bu süreçte;sizlerle bazı duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Özetle söylemek gerekirse Türkiye tek bir kişinin insafına terk edilmiştir. Sayın Genelbaşkanımızın söyledi gibi Türkiye tek bir kişinin totaliter ve despotik heveslerinin eseridir.

Türkiye bölücülere, hırsızlara, rüşvetçilere, AKP-PKK işbirliğine, küresel komplolara, Kürdistan sevdalılarına ve Türklük hasımlarına terk edilmek istenmektedir.

Eğer ki, AKP komplosu, AKP tezgahı sonlanmazsa Türkiye Cumhuriyeti can çekişerek tarihten silinecek, Türk milleti kanlı bir iç kavgayla hem vatanından hem de varlığından olacaktır.

Tehlike bu kadar yakın ve görünürdür!

Türkiye; dış politikadan iç güvenliğimize, eğitimden sağlığa, ekonomiden sınır güvenliğimize, tarım ve hayvancılıktan sanayiye her alanda gayri milli bir anlayışla toplumun tüm sosyal kesimlerini mağdur eden ucube bir anlayışla yönetilmektedir.

Milletimiz, eşine benzerine az rastlanır bir zulmün pençesindedir. Huzur, refah, esenlik, güvenlik ve toplumsal barış adeta yok olmuştur! Ülkenin Cumhurbaşkanı Anayasayı defalarca yok sayarak, milletin huzurunda ettiği yeminleri defalarca bozarak suç işlemiş, işgal ettiği makamın saygınlığına gölge düşürmüştür.

Başbakanı ve Başbakanlık makamını dile getirmeye sanırım hiç gerek yok! Kimin elinde, kimin güdümünde, kimlerin hizmetinde, nasıl uzaktan kumanda edildiği herkes tarafından bilinmekte!

Türkiye AKP'nin fiili darbe ve bölücü dayatmasıyla karşı karşıyadır. Varlığımızın ilke ve esasları, geleceğimizin izzet ve iffeti tarumar edilmektedir. Öyle ki; hukuk askıya alınmış, adalet kenara itilmiş, demokrasi ise yok sayılmıştır. Devletin en önemli kurumları siyasi şantaj ve emellerin tetikçisi olmuştur. Yani ne tarafa bakarsak sorun, başımızı ne yöne çevirirsek bunalım ve buhrandır.

Tüm bunlar Yüce Türk Milletinin, büyük Türk devletinin kaderi, makus talihi değildir.

Yüce milletimiz endişe etmesin! Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale ruhuyla, Sakarya kararlılığıyla ve Büyük Taarruz inancıyla verilecek toprağımızın olmadığını, kaybedecek insanımız, çizilecek sınırımız bulunmadığını 7 Haziran'da bir kez daha tüm dünyaya ilan edecektir. Bu bir niyetin ifadesi değil, can pahasına yerine getirilecek milli bir yeminin duyurusudur.

Kararımız kesindir! Türkiye'nin hiçbir hakkından geri adım atılmayacaktır. Asırlar içinde kaynaşmış, kökleşmiş ve kimliğini bulmuş büyük Türk milletinden AKP istedi, PKK önerdi, batının bekçileri zorladı diye ödün verilmeyecektir!

Değerli basın mensupları, kıymetli dava arkadaşlarım!

Yukarıda sizlerle paylaştığım duygu ve düşüncelerle birlikte; doğup, büyüyüp, yaşadığım Selçuklu başkenti, Beldeyi Muhayyere olan, binlerce Anadolu alpereninin, binlerce velinin ve evliyaların şehri olan güzel Konya'mızın, yıllardır ekonomik ve soysal kalkınmışlık açısından ülkemizin birçok ilinden geride olan, hak ettiği desteği yeterince alamayan, hizmetlerin en iyisini ve en büyüğünü hak ettiğini inandığım Konya'mıza hakkı olan hizmeti, siyasette sunmak gayesiyle, mazlumların, masumların, gariplerin koruyucusu ve yardımcısı olmak niyetiyle, Milliyetçi Ülkücü Hareketin nefesi, gönüldaşlarımın gürleyen sesi olmak gayesiyle;
    
Önce Yüce Allah'a, aziz milletimize ve siz dava arkadaşlarıma güvenerek mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum.

     Yüce Rabbim bizleri sevenlerimize ve sevdiklerimize karşı mahçup etmesin! Sözlerime burada son verirken 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinin Konya'mıza, ülkemize, milletimize ve Türk- İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerken, aday adaylığı için müracaat eden ve edecek olan bütün arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum!
     Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun!

Hakkı ÜNLER
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar