SÜLEYMAN ŞENOL MHP KONYA ADAY ADAYI


​Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Konya İl Başkanlığında İl Başkanı AV. Murat Çiçek İle Birlikte Kameralar Karşısına Geçen 30 mart yerel seçimlerinde MHP'den Beyşehir Belediye Başkan adayı olan Eczacı Süleyman Şenol MHP Konya Milletvekili aday adaylığını açıkladı. İlk sözü alan  İl Başkanı Av. Murat Çiçek Şu Görüşler yer verdi.

İnsanlar hata yapabilirler. Hükümetler veya yöneticilerde hata yapabilirler. Ancak yaptığınız her şey hatalı ise, yanlış ise, ya siz baştan aşağı yanlışsınızdır, ya da kasıt mı var diye gelir insanların aklına.
İlk günden başladınız yanlış yapmaya, Kıbrıs'ta yanlış yaptınız. Rahmetli Rauf Denktaş'ı hedef aldınız. "Çözümsüzlük çözüm değildir" dediniz. Sonra ne oldu? Çözdünüz mü on iki senede? Çözemediniz.
Filistin meselesinde, Rahmetli Yaser Arafat'ı hedefe koydunuz. Ne oldu orada? Filistin ikiye bölündü, İsrail'in ekmeğine yağ sürdünüz.

Azerbaycan, Ermenistan meselesinde gaza geldiniz. Ne oldu neticede? Azerbaycanlı kardeşlerimizi kırdınız, elimize başka bir şey geçmedi. 

Sıfır sorun diye yola çıktınız, Beşer Esat'la aile dostu olacak kadar samimi idiniz. Şimdi, Esat'la yan yana gelen gözünüzde haindir. Netice, "Sıfır komşu" ve "değerli yalnızlık" hikayesi.
Açılım dediniz, Çözüm süreci dediniz. Hep ödün verdiniz. Elimize geçen hiçbir şey yok. Hala veriyorsunuz. Karşılığında ne alıyoruz acaba? Bilen varsa söylesin. Çözümden gittikçe uzaklaşıldığını idrak edebiliyor musunuz? Mümkün değil. "Görüşen haindir" lafından, haine özel sekretarya.

Analar ağlamasın diye tutturdunuz. Vatan ağlıyor vatan. Şehitler ağlıyor bu vatan için kara toprakta yatan.

Silahlı kuvvetlerin içindeki olumsuz unsurları bahane ettiniz, tüm orduyu hedef aldınız. Peygamber ocağıdır diye düşünmek aklınıza bile gelmedi. Askerimizin başına çuval geçirildi. Generallere varıncaya kadar, suçlusu suçsuzu ayırt edilmeden itibarsızlaştırıldı. Polisler darmadağın edildi, mahkemeler perişan. 

Meçhul ihbarcılarla devletin kozmik odalarına girildi, devlet sırlarımız çalındı, götürüldü. Dinlenmedik yerimiz kalmadı, didik didik edildik, Türkiye'nin bütün bilgileri, genlerine kadar yabancıların eline geçti.
"One minute" dediniz, Mavi Marmara'da 9 ölü, 30 yaralı. Arkasından bir "Arap baharı". Zemheriden bin beter. Kan, yıkım ve gözyaşı. Malatya'ya Kürecik üssünü kurdunuz, İsrail'e kıyak yaptınız.
Cuma namazını Şam'da Emevi Camisi'nde kılacaktınız. Ne Şam kaldı, ne Halep. Yüzbinlerce Suriyeli öldü, misli ile yaralı ve sakat kaldı. Milyonlarcası kaçkın. Mahvoldu Suriye, Mahvoldu Libya, Mahvoldu Mısır ve diğerleri perişan oldu.   Hala kafanız basmadı, nerede hata yaptığınıza suçlu ararsınız sağda solda.

Amerika Esat'la müzakereden bahsediyor, CIA hazırlık yapıyor. John Kerry kapıyı aralıyor. Siz hala işin farkında değilsiniz. "Türbeyi nasılda aldık kaçtık"- "ne başarı idi ama" diye övünüyorsunuz. Bütün hikâyeniz bu kadar. Bütün kapasiteniz bu kadar. Kasımpaşalılarında yüz karası oldunuz, Konyalılarında. 

Herkesle kavgalısınız. Herkes sizi aldattı. Kime sarıldıysanız yere yıkıldı, yer ile yeksan oldu. Belki bir şeyler kazandınız, seçimlerde de kazandınız. Ama tarih önünde kaybettiniz. Türkiye kaybetti, dostlar kaybetti.
Bir durup düşünün şimdi. Müslüman bu kadar ferasetsiz olur mu? Müslüman bu kadar aldanır mı? Bu kadar şaşar mı? Aynaya bir bakın, biz kimiz, neyiz? Neden bu kadar hata yapıyoruz diye.
7 Haziran 2015 seçimlerinde bu işin ehli gelecek, MHP gelecek yeniden Büyük Türkiye'yi inşa ve ihya edecek İnşallah.

Ne mutlu Büyük Türkiye sevdalılarına, ne mutlu Türk'üm diyene.
Murat Çiçek'ten sonra Konuşan Süleyman Şenol Şu konuları belirtti.
 Konya  iyi  Yönetilmiyor, Konya Devlet'ten hakkı olan   payı  alamıyor. Büyükşehir uygulaması başarısız.  Koskoca fiyasko.
Büyükşehir  ilçelerimize hiç  bir  fayda vermedi.  Toplu ulaşım,  yollar, vs
İlçelere  hangi hizmeti  verdiler ?
Hani Şehirde  ne varsa köyde de o olacaktı.  Hizmeti ve Başarıyı  sorgulamadan 14 vekilin 11'ini verdik. karşılığında hizmet aldık mı?
Meclisdeki akp milletvekillerinin hiç konyanın sorunlarını meclis kürsüsune getirdigini gördünüz mü?
Türk medeniyetinin kadim başkenti Konya'nın asil evlatları , Değerli hemsehrilerim, lütfen akp'li vekilleriniz      geldiğinde  onlara sorun bakalım. çözüm süreci dedikleri laf hakkında kendilerine fikir soran olmuş mu,  bir harflik bilgi verilmis mi?

akp hükümeti yüce Türk milletinin onurunu örselemiştir. maalesef akp artık hepimizi yormuş ve heyecanını  kaybetmistir.

Akp 3 y' ile mücadele edeceğim  Diyerek milletimizden oy aldı. Peki bakalım 3 y konusunda ne yapitilar.
Yolsuzluk  17-25 akp biliyoruz ki yolsuzlukların, talan ve rüşvetin dibine kadar  batmıştır.
Kamu ihale yasasini 13 yılda 160 kere degiştirmiş, adrese teslim ihale vermişlerdir.
Yoksulluk  ve  Yoksullugu 3 kat artırdılar Esnaf bagkuru, vergisini odeyemiyor. Ciftcinin cani cıktı, Emekli, memur perişan, işci tasaronluk sisteminde ezilmis. Vatandaş  Kredi kartlarinda gırtlagına kadar
Borç dolu, Yesilkartlı sayısı rekorda. İşsizlik tavan yapmış. Yasaklar, Malumu ilana gerek var mı?  

Merkez bankası Başkanı'na vatan haini, kimin adamısın, kime hizmet ediyorsun vs.
Birde ,… 

Bütün bu tablo bize ülkemizin iyi yönetilmedigini, hatta milli bekamız açısından büyük tehdit ve tehlikelerin gizlenemez oldugunu açıkca gösteriyor. Bu nedenle bu secim onceki diger secimlerden daha derin  Bilinç  ve akıl kullanmamızı  mecbur kılıyor.

Tek çıkış  yolu MHP dir. Milli ve manevi degerleri icsellestirmis, donanImlı ,egitimli,deneyimli, pırıl pırıl tertemiz ahlaklı adaylarla geliyoruz. Destek sizden hizmet bizden. Birlik, kardeşlik içinde iş ,aş derdimizi çözmuş dosta güven düşmana korku veren gelişmiş, sanayileşmiş, adil devlet için biz hazırız.
Tek adres tek çıkış Mhp'dir.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar