‘Hep birlikte mücadele edeceğiz’


​Başbakanlık  Basın  Halkla İlişkiler  Eski Müşaviri ve Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Havvanur Ünver Altun, yaptığı açıklamada Konya'yı en iyi şekilde temsil edeceğini vurguladı.

Başbakanlık  Basın Halkla İlişkiler  eski Müşaviri, Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı, Havvanur Ünver Altun, birikimli;  sağduyulu ve siyasette iddialı bir isim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde Özel Kalem Metin Ekibi'nde görev almış olan Havvanur Ünver Altun, bir zamanlar Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Sayın Fahri Kasırga'nın da Basın Danışmanlığı'nı yaptı. Kadim başkent Konya'mızı üretimin başkenti yapabilmek için Konyalılardan destek isteyen Altun, milletvekili olduğunda Konya'yı mecliste en iyi şekilde temsil edeceğini vurguladı. 

'HERKESE BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR'

Aynı zamanda Yeni Türkiye'nin oluşumunda, herkese büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Başbakanlık Basın Halkla İlişkiler  eski Müşaviri ve  Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı, Havvanur Ünver Altun: 'Türkiye'nin uluslar arası arenada daha güçlü olabilmesi için, milletimiz birbirine her zamankinden daha çok kenetlenmelidir. Güçlü bir Türkiye için hep birlikte mücadele etmeliyiz.'dedi.

'KONYA 7 HAZİRANDA BAŞBAKANINA SAHİP ÇIKACAK'

Altun: '7 Haziran 2015 günü yine hep birlikte konuşacağız. Sandıklara gidip Ak Parti için, gümbür gümbür işte Konya burada diye haykıracağız. Türkiye'de halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu Ak Parti'nin kutlu davası için çıktığım bu mübarek yolda inşallah Yeni Türkiye için ben de mücadele edeceğim.'dedi

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar