Başkan Güven'in Cumhuriyet Bayramı Mesajı


Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98'nci yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Güven, "Tüm bayramlarda olduğu gibi Cumhuriyet Bayramı da milletçe kenetlenmek için önemli bir fırsattır." dedi.

Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile ortaya koyulacak birlik ve beraberlik tablosunun ülkemize karşı yürütülen saldırılara karşı verilecek en güzel cevap olacağını belirten Kadir Güven: "Türk milletinin istiklali ve istikbali için kendisinden kat ve kat üstün düşman kuvvetlerine karşı verdiği Kurtuluş Savaşı'nın zafere ulaşmasının ardından ilan edilen Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ile kutluyoruz. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı'nın ardından ilan edilen Cumhuriyet'imizin yıl dönümü olan 29 Ekim, milletimizin en zor şartlarda bile neleri başarabileceğini göstermesi açısından da son derece önemlidir.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne kadar geçen sürede Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, Biga Ticaret ve Sanayi Odası adına iş dünyamızın ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum." şeklinde konuştu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar