HASAN KILCA ŞİVLİLİK DAĞITTI, VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞTU


Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, mübarek Üç Aylar'ın başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla Kumköprü, Orhangazi, Hamzaoğlu ve Mengene Mahallelerinde ev ziyareti yaptı. Fetih Caddesi'nde esnaflarla buluştu. Çocuklara şivlilik dağıtan Kılca, tüm İslam âleminin Regaip Kandilini de tebrik etti.

Mübarek Üç Aylar'ın başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca; Kumköprü, Hamzaoğlu, Orhangazi ve Mengene Mahallelerinde vatandaş ile esnaflarla bir araya geldi.  

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz, ilçe kadın kolları yönetimi, ilçe gençlik kolları ve belediye meclisi adaylarının da katıldığı program kapsamında AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve teşkilat mensupları, önce çocuklara şivlilik dağıttı.

Kumköprü, Orhangazi, Hamzaoğlu ve Mengene Mahallelerinde ev ziyaretleri de yapan Hasan Kılca, vatandaşların kandilini tebrik etti, şivlilik ikramında bulunan hemşehrilerinden dua ve destek istedi.

Söz konusu mahalleler ile Fetih Caddesi üzerindeki esnafları da tek tek ziyaret eden Kılca, işyeri sahiplerinin ve çalışanlarının kandillerini kutladı, taleplerini dinledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Konya'da çok güzel gelenek olan Şivliliği hemşehirleriyle birlikte yaşadıklarını söyleyerek, 'Bugün Üç Aylar'ın başlangıcı olan mübarek bir gündeyiz. Elhamdülillah her yıl olduğu gibi bugün de Konyamızın tüm mahalleleri, cadde ve sokakları cıvıl cıvıl. Bizler de çocuklarımızın ve evlatlarımızın bu mutluluğuna coşkusuna ortak olduk. Çocuklarımızla hem sohbet etme fırsatı bulduk hem şivlilik topladık hem de çocuklarımıza şivlilik dağıttık. Bu vesileyle hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Regaip Kandilini tebrik ediyorum. Rabbim Ramazan Ayına ve bayramına da kavuşturmayı nasip etsin. Şehrimiz ve ülkemizdeki bu güzel birlik ve beraberliğin tüm İslam coğrafyasına da yayılmasını temenni ediyorum' dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar