“Belediyenin gelirleri dengeli kullanılacak”


İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan seçim çalışmalarına devam ediyor. Çağlayan, "Belediyenin bütçesinde tasarrufa önem vererek doğru ve sağlıklı bir şekilde hizmet vereceğiz"dedi

İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan seçim çalışmaları kapsamında Rasyonel Gazetsi, Konyanın Sesi Gazetesi'ni ziyeret etti. Ziyaretin ardından sonra semt pazarını gezerek vatandaşlarla buluşan Çağlayan, belediyenin gelirleri kontrollü bir şekilde harcanacak vurgusu yaptı.

"TASARRUFA ÖNEM GÖSTERECEĞİZ"

Ziyaret esnasında Selçuklu için yapacakları projelerden bahseden İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, belediyenin gelirlerini sağlıklı bir şekilde hazineye aktarılacağını ve dengeli bir şekilde hizmetlerde kullanacağını dile getirdi. İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, sözlerine şöyle devam etti: "31 Mart seçimlerinde vatandaşlarımızın verdiği destekle Belediye başkan adayını seçimde dinlendireceğiz. Belediyenin bütçesinde tasarrufa önem vererek doğru ve sağlıklı bir şekilde hizmet vereceğiz. Belediyenin gelirleri kontrollü bir şekilde belediyenin hazinesine aktarılacak. Görevime öncelikli olarak belediyenin acil olan hizmetlerden başlayacağım"

"DAĞINIK GÖRÜNTÜLERE SON VERECEĞİM"

Pazar esnafının yer bulamama sorununa değinen İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, "Selçuklu'nun en büyük sorunu pazar alanları. Pazar alanlarını yaz aylarında kenarları açılan ve kış aylarında kenarları kapanan üstten ısıtmaları pazar yerleri haline getireceğiz. Pazar yerlerin içinde vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği lavabolar, mescitler, çay ocakları, oturup rahatlıkla yemek yiyebilecekleri dükkanlar inşaa edeceğiz. Pazar esnafına hak geçmeden yer tahsis edip rahatlıkla satış yapmalarını sağlayacağız. Pazar alanlarında dağınık görüntüye son verip vatandaşların daha rahat hareket edip alış verişlerini yapacakları bir ortam haline getireceğiz" dedi.

"SOSYAL TESİSLERLE SELÇUKLU MERKEZ OLACAK"

Selçuklunun ruhsuz bir ilçe olduğunu söyleyen İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, bunu değiştirmek için ilçeye sosyal ve kültürel bir merkez haline getireceğinin altını çizdi. İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, "Selçuklu Kültür ve sanat açısından ruhsuz bir ilçe. Bunun önüne geçmek için Selçukluya Kültür Sanat, sosyal tesisler insanlarının uyum içerisinde yaşayacağı bir merkez olacak. İnsanların rahatlıkla sosyal aktiviteler yapacağı tesiler inşa edeceğiz. Her gencimizin spor yapacağı alanlar yani spor komleksleri inşa edeceğiz" diye konuştu.

Çağlayan, Zafer Meydanı'nda Regaip Kandili dolasıyla düzenlenen etkinliğine katıldı. Çağlayan burada yaptığı konuşmada tüm müslüman aleminin kandilini kutladı. Düzenlenen etkinliğene İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek, İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, Karatay Belediye Başkan Adayı Ahmet Tamer, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte konuşan İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu tüm islam aleminin ve Konyalıların kandilini kutladı. Programın ardından İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek, İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, Karatay Belediye Başkan Adayı Ahmet Tamer, meclis üyeleri zafer meydanını Mehter takımı eşliğinde gezerek vatandaşlarla selamlaştı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar