Çağlayan; “Beklenen adayım”


İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, "Halkın bize karşı olumlu tutumu beklenen aday olduğumuzu gösteriyor"dedi

İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çağlayan, seçim çalışmaları kapsamında beraberinde ki heyetle birlikte Konya Vergi Dairesi Başkanlığı, Bozkırlılar Derneği ve Şefikcan Caddesi esnaflarını ziyaret ederek destek istedi.

Esnaf tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Çağlayan, "Bu seçimler bir parti seçimi değil aslında. Partiler adaylara seçimlerde bir vesile oluyor. Yıllardır esnafın, zanaatkarın içerisindeyim ve her kesimden oy desteği bekliyorum. Hangi partiden olursa olsun, siyasi parti farkı gözetmeksizin desteklerinizi bekliyorum. Diğer adaylara göre kendimin daha aktif ve idareci vasfımın olduğunu ve bu işi mevcut adayların içerisinde araştırırsanız benim yapabileceğime inanıyorum. AK Parti'nin karşısında İyi Parti'nin yarıştığını biliyorum. Çevrede bunlar konuşuluyor. Selçuklu Bölgesi'nde 20 gündür çalışıyorum. Çalışmalarım gösteriyor ki insanlar artık bunalmış ve bir değişim istiyorlar. 24 Haziran seçimlerinde de ben sahadaydım. O zaman tüm ilçelere gidiyorduk ve bize elini uzatmayan, yüzünü dönen halk şuan da bizi kucaklıyor. Halkımızın bu olumlu tutumu bize beklenen aday olduğumu gösteriyor ve bu durum da bizi sevindiriyor. 24 Haziran'dan bugüne büyük bir değişim var ve çok güzel tepkilerle karşılaşıyorum.  Seçimleri kazanırsak büyük bir heves ve gayretle çalışacağımıza söz veriyorum. Bozuk psikolojimiz artık düzelsin. Hep birlikte birlik olalım, iyi olalım" diye konuştu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar