BAŞKAN HANÇERLİ, AK PARTİ KARATAY İLÇE TEŞKİLATI KADIN KOLLARINI BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRMEK ÜZERE KARADENİZ'E UĞURLADI


Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen Karadeniz gezisi programı ile AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, bölgedeki AK Parti Kadın Kolları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunacak.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karadeniz programı uğurlaması esnasında yaptığı konuşmasında; Karatay'ın 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçiminde aldığı başarılı sonuçta Kadın Kollarının SKM çalışmalarının çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Başkan Hançerli; çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

"AK Parti Çok Büyük Bir Aile"

Başkan Hançerli, seyahat süresince, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kollarının  Samsun, Trabzon, Rize gibi illerdeki AK Parti Kadın Kolları ile temaslarda bulunarak tecrübelerini paylaşacaklarını dile getirerek;  Bölgenin tarihi ve turistik yerlerinin de ziyaret edileceğini söyledi. Başkan Hançerli, AK Parti'nin çok büyük bir aile olduğunu vurgulayarak, iyi yolculuklar temennisinde bulundu.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise gerçekleşecek tecrübe paylaşımı ve ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Karadeniz programını gerçekleştirdiği için Başkan Hançerli'ye teşekkür etti. Mehmet Genç, bu gezinin tecrübe paylaşımının yanı sıra aynı zamanda bir kültür gezisi de olduğunu söyleyerek; iyi yolculuklar diledi.

Konuşmaların ardından AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Karadeniz'e uğurlandı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar