TEK ÇÖZÜM ÖZÜMÜZE DÖNMEKTİR.


​Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Konya İl Kadın Kolları Başkanı Emine Abalı İl Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Kadın Kolları Başkanları ve Yönetimleri ve Partili Kadınların Katılımı İle  8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Gerçekleştirdiği Basın Toplantısında Tek Çözüm Özümüze  Dönmektir Dedi. 

Emine Abalı Basın Toplantısında Şu Görüşlere Yer verdi.

Yıllardır 8 mart dünya kadınlar gününde kadının ne kadar kıymetli olduğunu ifade eder, ödüller veririz.

Ancak kadının sosyal, duygusal ve toplumsal açıdan hakettiği değeri bir türlü kadınlarımıza takdim edemedik.

Her gün yeni bir kadın cinayeti, istismarı ile uyanıyoruz. Duyduklarımız bir yana yardım çığlığı duymadığımız kadınlarımızın sayısını dahi bilmiyoruz.

Ülkemizde kadınlar, töre cinayetleri aşk cinayetleri ,duygusal ve fiziksel şiddet,iş yeri tacizleri gibi birçok çirkinliğe maruz kalmaktadır

Çok yakın zaman önce dehşet ve büyük üzüntü ile Özgecan kızımızı uğurladık ve unuttuk. Erkek şiddetine maruz kalan birçok kadınımız gibi.

Peki hep böyle mi gitmeli? Elbette ki hayır. Bu büyük soruna bir çözüm bulmak şarttır . Çünkü kadınları ağlayan, horlanan bir toplumun ilerlemesi mümkün değildir.

Kadınlarımıza zulmeden her kim olursa olsun ağır ve caydırıcı cezalar almalıdır. Ancak ceza tek başına çözüm değildir. Tek çözüm özümüze dönmektir. Türk İslam ahlakı ile donatılan bireylerin yaşadığı bir toplumda hiçbir canlıya zarar vermesi mümkün değildir. Türk-İslam ahlakının yegane teminatı olan kadroların iş başına geçmesi ile bu sorun temelinden çözülecektir. 7 Haziran 2015 seçimlerinde iş başına gelecek ülkücü kadrolar ülkenin bir çok sorunu ile beraber kadınlarımızın da yaralarına merhem olacaktır. Anaların ağlamadığı kadınların rahat ve huzurlu yaşayabildiği Türkiye'nin tek teminatı Milliyetçi Hareket Partisidir.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar