Halil Ayhan kadınları unutmadı


​MHP Konya Milletvekili A. Adayı Halil Ayhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle MHP'li kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi. Ayhan'ın bu daveti davetliler tarafından taktirle karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili A.Adayı Halil Ayhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, MHP'ye gönül vermiş kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi. Otel Bera Mevlana Şubesi'nde düzenlenen kahvaltı programına MHP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Batı Abalı ve yönetimi, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Nurhayat Yapıcı ve yönetimi, MHP Karatay İlçe Başkanı Ayşeşen Gül ve yönetimi, MHP Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Kafesli ve yönetimi, Konya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bayanlar Birimi Başkanı Tuğba Üstün ve yönetimi ile partili kadınlar katıldı.  Türk kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan MHP Konya Milletvekili A.Adayı Halil Ayhan, kadınlara değer verilmesi gerektiğini söyledi. Kadınların hayatın her alanındaki yerinin önemine dikkat çeken Ayhan, "Kadınlarımıza gereken önem ve değer verilmelidir. 

Çünkü hayatın her alanında onların başarılarını görmekte ve duymaktayız. Kadın, erkeğin hayatını bile etkileyen önemli bir faktördür. Derler ya, "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır" diye. Ben bu sözü şöyle kullanmak istiyorum; "Başarılı erkeğin yanında bir kadın vardır." Yani kadın erkeğin her zaman yanında olmalı. Siz değerli hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." Ayhan'ın ardından MHP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Batı Abalı da bir konuşma yaptı. Konuşmasına teşekkürle başlayan Abalı, "Sayın Halil Ayhan Bey'e, bizleri bu davetle onurlandırdığı için öncelikle teşekkür ediyorum. 

Çünkü böyle bir organizasyonu ilk defa yaşıyoruz." dedi. Ayrıca Abalı kadınların da kendilerini göstermeleri ve çalışmalarıı gerektiğini belirterek, "Önümüzde seçimler var. Siyasi alanda da gayretli çalışmalarınızı bekliyoruz." Diyerek çağrıda bulundu. 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar