MHP’DE ALTUNEL FIRTINASI


​Beklenen oldu ve yerel seçimlerin gözdesi aday adaylığını koydu.

Milliyetçi Hareket Partisinden Konya Büyükşehir Belediye başkan adayı olan ve partisinin şimdiye kadar aldığı oy oranını yükselterek zirveye çıkaran Mehmet Emin Altunel, 2015 genel seçimlerinde Milletvekili aday adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Basının ve partililerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda ayrıca misafirlere düğün pilavı ve tatlı ikram edildi. Gençlerin ve bayanların yoğun katılım gösterdiği toplantıda Altunel salona ayakta alkışlanarak giriş yaptı.

Yerel seçimlerde Konya merkez ve 31 ilçesinde yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren genç işadamı Mehmet Emin Altunel, seçimlerde aldığı oylarda partisine büyük katkı sağlamıştı. Altunel aday adaylığı açıklamasında "Ülkücülüer Türk milletinin kılıcı'dır. Bu kılıç yeri geldiği zaman kınından çıkacaktır" dedi. Altunel'in konuşması şöyle;

Değerli Basın Mensupları

Türk siyasi hayatında 46 yıllık tertemiz mazisiyle bu ülkenin koruyucu zırhı görevini yapan ve benimde mensubu olmaktan gurur ve şeref duyduğum milliyetçi hareket partisinden 25.dönem milletvekili aday adaylığımı açıklamak için buradayım.

Hepimizin malumu üzere ülkemiz son 13 yılda akp iktidarının içte ve dışta izlemiş olduğu tutarsız politikalar sonucunda büyük bir darboğaza girmiştir. Esnafımız, çiftçimiz memurumuz borç batağına saplanmış ,emeklimiz ve işçimiz ise biçare bir şekilde 6 ayda bir verilmekte olan komik enflasyon farkı ile avutulmakta olup, yaşlımız ve engellimiz ise sosyal yardımlaşma fonundan almış olduğu yardımlardan alıkonulmakla tehdit edilmektedir. Bin yıllık kardeşliğin tescillendiği Çanakkale ruhuna açılım -saçılım politikaları ile gölge düşürülmekte ve milletimizin birlik beraberliği hain komplolarla dinamitlenmek istenmektedir. Dış politikada sıfır sorun sloganı ile çıkan akp hükümeti eş başkanlık sevdası ile Ortadoğu'yu kan gölü haline getirmiş ve ülkemizi tüm komşuları ile hasmane bir pozisyona düşürmüştür.

Kısacası 13 yıllık akp iktidarı süresince cumhuriyetin 90 yıllık kazanımları yandaşa peşkeş çekilmiş, halkın askere ve polise duyduğu sevgi hain senaryolarla nefrete dönüştürülmüştür. Hz. Ömer'in adaleti deyip yola çıkanlar kuzuyu kurda teslim etmiş, Hz. Osman'ın cömertliğini örnek gösterenler servetlerini ayakkabı kutularında teşhir etmiştir. Kendilerinin Osmanlı'nın devamı olduğunu savunanlar ecdadın türbesini kapkaç taktiği ile seyyar bir konuma getirmiştir. Ve işin en kötüsü ise her fırsatta dinden diyanetten dem vuran bu güruh ne yazık ki bakara-makara muhabbeti ile dinimizle alay etmiş, mukaddesatımızı hafife almıştır.

Son genel seçimlerde iktidar partisine şehrimizden 11 vekil gönderen halkımız maalesef vekalet verdiği kişilerden hak ettiği hizmeti alamadığı gibi kadim bir başkent olan şehrimizde hizmet konusunda sukutu hayale uğramıştır. Bu minvalde halkımızın sorunlarına çare bulmak, halkın feryadını mecliste dile getirerek dertlerine tercüman olmak ve şehrimizi sosyal kültürel ve ekonomik alanda en iyi şekilde temsil etmek adına hakkın rızası ve halkımızın öngörüsünü kazanmak adına 7 haziran da yapılacak olan genel seçimlerde milliyetçi hareket partisinden aday adayıyım sözlerime üstad Necip Fazıl'ın dizeleri ile son vererek beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve dava arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyor ve diyorum ki

YARIN ELBET BİZİM,ELBET BİZİMDİR GÜN DOĞMUŞ GÜN BATMIŞ EBED BİZİMDİR !! !

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar