Mehmet Emin Altunel Huzur evi ziyareti


​Yerel seçimlerde MHP'den Konya Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak yaptığı çalışmalarla göz dolduran Mehmet Emin Altunel, genel seçimlere de damga vuracak gibi gözüküyor.

Belediye seçimlerinden bu yana çalışmaya devam eden Altunel, partisine verdiği destek ve yaptığı ziyaretlerle adından sıkça söz ettirmişti.

Genel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi'nden Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Altunel ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 18-24 Mart yaşlılar haftası münasebeti ile Konya Dr. İsmail Işık Huzurevini ziyaret eden Altunel huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Sadece belirli günler ve haftalarda değil her fırsatta huzurevi sakinlerini ziyaret ettiğini belirten Altunel'e ziyareti sırasında huzurevi müdürü Ali Osman Ünlü eşlik etti.

Huzur evi ziyareti sonrası yapmış olduğu açıklamada hükümetin yaşlılara yönelik izlemiş olduğu politikayı eleştiren (MHP) Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Altunel;

24 Mart 2014 tarihinde resmi gazetede yayınlanan ve 01.01.2015 tarihi itibarı ile yürürlüğe giren yaşlı ve engelli aylıklarını içeren 2022 sayılı kanunda yapılan değişiklikle muhtaçlık sınırının 286 TL olarak belirlendiği ve 65 yas ve üzeri yaşlılara verilmekte olan yaşlı ve muhtaç aylıklarının kesilmeye başlandığı bu nedenle de yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımızın mağdur edildiğini söyledi.

01.01.2015 tarihinde yürürlüğe giren bu yasayla hükümetin kanunla verdiğini, yönetmelikle geri alarak halkı kandırdığını dile getiren Altunel önümüzdeki 7 Haziran genel seçimlerinde milletimizin bu tür oyunlara karşı uyanık davranarak tercihini ona göre yapmasını istedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar