KONYA’YI “ÜRETİMİN BAŞKENTİ ‘’ YAPALIM


​Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı, Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Eski Müşaviri Havvanur ÜNVER ALTUN, genç yaşta olmasına rağmen birikimli, sağduyulu ve siyasette iddialı bir isim.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde Özel Kalem Metin Ekibi'nde görev almış olan Havvanur ÜNVER ALTUN, bir zamanlar Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Sayın Fahri Kasırga'nın da Basın Danışmanlığı'nı da yapmıştı. "Kadim başkent Konya'mızı üretimin başkenti yapabilmek için Konyalı hemşerilerimden destek istiyorum." diyen Havvanur Ünver Altun, milletvekili olduğunda Konya'yı mecliste en iyi şekilde temsil edeceğini vurguladı.

 "BİR BAŞKENT DAİMA BAŞKENTTİR. NE KADAR SUSTURULURSA SUSTURULSUN, YİNE KONUŞUR."

Altun: "Konya,  Selçuklu 'nun başkenti ve  Türk Tarihinin gururudur. Adalet için, Yeni Türkiye için, Konya sandığa sahip çıkacak. İnşallah Konya'mız için hep birlikte çalışacağız.Rabbim izin verirse, partimiz layık görürse, kutlu davamız için teşkilatımızın vakarına yakışır bir şekilde Konya'mızı temsil edeceğim."şeklinde konuştu.

'KONYA 7 HAZİRANDA BAŞBAKANINA SAHİP ÇIKACAK'

Altun: "7 Haziran 2015 günü yine hep birlikte konuşacağız. Sandıklara gidip Ak Parti için, gümbür gümbür işte Konya burada diye haykıracağız! Konya'da doğmuş, Konya'nın manevi havasını teneffüs etmiş bir kardeşiniz olarak, halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Torosların evladı Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde Konya'mıza ve Konyalı hemşerilerimize milletvekili olarak hizmet etmek için bu yola baş koydum. Allah'ın izniyle çıktığım bu kutlu yolda, Ak Parti'nin bir neferi olarak teşkilatımızın vakarına yakışır bir şekilde, sizlerin güvenine ve emanetine sahip çıkacağıma, siz Konyalı hemşerilerimi Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum.'ifadelerine yer verdi.

 

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar