‘Herkesin milletvekili olacağız’


​MHP Konya Milletvekili A. Adayı Halil Ayhan, Konya SMMO Başkanı İsmail Turan'ı ziyaret etti. Ayhan milletvekili olduğu takdirde herkesi kucaklayacağını ve herkesin milletvekili olacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili A. Adayı Halil Ayhan ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Ayhan, Konya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMO) Başkanı İsmail Turan'ı ziyaret etti. Ziyarette Ayhan Türkiye'nin bir çok sorununun olduğunu, bu sorunları da ancak Milliyetçi Hareket Partisi'nin giderebileceğini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin anlayışında halkı kucaklamak olduğunu belirten Ayhan, "Biz her zaman vatandaşlarımız yanındayız. Çünkü biz bu toprakların evladıyız. Konyalının, Türk insanının, Türkiye'nin dilinden anlarız. Sıkıntıları, sorunları iyi biliyoruz. 


Çünkü biz de bu insanların içinden geldik. Hiçbir ayrım yapmadan, ayrıştırmadan, bütünleştirici olacağız. Zaten MHP'nin temelinde bu vardır. Bu açıdan biz bu kutlu yürüyüşte Allah izin verirse, Aday olursak ve milletimiz de takdir ederse herkesin milletvekili olacağız. Tüm enerjimizi Türk milleti için harcamaya hazırız."diye konuştu. Konya SMMO Başkanı İsmail Turan da MHP Konya Milletvekili A. Adayı Halil Ayhan'a çıktığı yolda başarılar diledi. 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar