DAMARLARINDAKİ ASİL KANI KİRLETME


​Meram Ülkü Ocakları Uyuşturucunun zararları ile ilgili bir program düzenleyecek. Damarlarındaki asil kanı kirletme sloganıyla Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından gençleri bilinçlendirmek adına başlatılan programlardan biride Konya Meram Ülkü Ocakları tarafından düzenlenecek.

20 Kasım Perşembe günü Konya Ticaret Odası Konferans salonunda saat 18:00'da düzenlenecek programda "CEHALET" isimli bir tiyatro oyunuda oynanacak. Programda ayrıca uyuşturucunun zararları ile ilgili bir seminer verilecek.

Konuyla İlgili bir açıklama yapan Meram Ülkü Ocakları Başkanı İlker İlkerli "Ülkü Ocakları olarak asli görevimiz eğitimdir. Eğitim faaliyetleri kapsamında düzenlediğimiz programda amacımız genç arkadaşlarımızı bilinçlendirmektir. Uyuşturucu sorunu maalesef ülkemizin önemli bir problemi haline gelmektedir. Uyuşturucu konusunda en büyük sorumluluk ebeveynlere düşmektedir. Bizde henüz uyuşturucuya bulaşmamış arkadaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek istiyoruz. Düzenleyeceğimiz programda özellikle öğrenci ailelerinin katılımını bekliyoruz" diye konuştu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar