​Başkan Altay: “Şehrimize Her Gün Yeni Hizmetler Kazandırıyoruz”


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim ilçelerini ziyaret ederek, AK Parti teşkilatlarıyla, esnafla ve vatandaşlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından itibaren ilçelerde eksikleri tamamlamaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Altay, "Her yıl yeni bir şey yapıyoruz. Altyapı eksiklerini gideriyoruz. Verdiğimiz sözleri tutmak için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Biz eser siyaseti yapıyoruz çünkü. Cumhurbaşkanımız ülkemize yeni hizmetler kazandırıyor, biz de şehrimize yeni hizmetler kazandırıyoruz" dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim'de esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Taşkent'te ilk olarak AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Adabalı, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ve AK Parti Taşkent İlçe Başkanı Mehmet Demirgül ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Altay, partililerle görüşerek istişarelerde bulundu.

Ardından ilçe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Altay, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ile de bir araya geldi.

BAŞKAN ALTAY HADİM'İ DE ZİYARET ETTİ

Taşkent'ten sonra Hadim'e geçen Başkan Altay, burada da öncelikle AK Parti İlçe Teşkilatı'nda parti üyeleriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son 1 ayda doğalgazdan TCG Anadolu'ya, TOGG'dan Kızıl Elma'ya kadar birçok eserin müjdesini verdiğini anlatan Başkan Altay, "Biz eser siyaseti yapıyoruz çünkü. Cumhurbaşkanımız ülkemize yeni hizmetler kazandırıyor, biz de şehrimize yeni hizmetler kazandırıyoruz ama bu seçimde konu; eserden, işten daha önemli bir hale geldi. Cumhurbaşkanımızın 'tek bayrak', 'tek devlet', 'tek vatan', 'tek millet' sloganının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Onun için sandığa giderken bu duygularla gitmemiz lazım" diye konuştu.

İLÇELERİMİZDE EKSİKLERİ TAMAMLAMAYA DEVAM EDİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından itibaren ilçelerde eksikleri tamamlamaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Altay, "Her yıl yeni bir şey yapıyoruz. Altyapı eksiklerini gideriyoruz. Verdiğimiz sözleri tutmak için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Birlik beraberliğimiz olduğu sürece, Sayın Cumhurbaşkanımız başımızda olduğu sürece üstesinden gelemeyeceğimiz iş yok Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı.

İlçe esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Altay'a Hadim ziyaretinde; AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Adabalı, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ve AK Parti Hadim İlçe Başkanı Ahmet Özbahar eşlik etti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar