Sorgun, Devletimiz Her Daim Milletimizin Yanında


Dolu ve selden zarar gören vatandaşları ziyaret eden Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun:

"DEVLETİMİZ HER DAİM MİLLETİMİZİN YANINDA"

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun  geçtiğimiz günlerde  Sel  ve dolu yağışından zarar gören Akören ilçesi Alan Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Selde ekili alanları, yerleşim yerleri zarar gören ve hayvanları telef olan vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Sorgun vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde Konya'nın  bazı bölgelerinin  aşırı yağışların getirdiği sel , taşkın ve dolu yağışından olumsuz etkilendiğini    söyleyen  Sorgun;  Ülkemizin bazı bölgelerinde olduğu gibi ilimizin bazı ilçe ve mahallelerinde de aşırı yağışlar neticesinde  sel  ve taşkınlar yaşandı.  Bazı bölgelerimizde dolu yağışı oldu. Bu doğal bir afet.  Rabbim beterinden korusun ve inşallah bir daha göstermesin diye öncelikle dua ediyoruz. Afetin yaşandığı ilk dakikalardan itibaren Tüm Türkiye de olduğu gibi Konya'da da devletin bütün birimleri teyakkuza geçti, Jandarma, Afad, Tarım il ve ilçe müdürlükleri, belediyelerimiz ve ilgili diğer kurumlarımız   bu süreçte gece gündüz demeden çalıştılar.  Yaşanan bu doğal afette  devletimiz milletimizin yanında oldu.  Şimdi ise  vatandaşlarımızın  yaralarının sarılması,zararlarının telafi edilmesi için çalışmalar yürütülüyor. Kurumlarımız gerekli incelemeleri yaptı. Ve raporlarını tuttular. Tarım il Müdürlüğümüz ekili alanları zarar gören vatandaşlarımızın zararlarını 20 Haziran a kadar bildirmesini istedi. Başta büyükşehir olmak üzere belediyelerimiz,  iş makinalarıyla sahada, özetle şunu söyleyebiliriz ki; ne zaman nerde   vatandaşlarımız bir sıkıntı yaşıyorsa devletimiz anında orda, yangın, deprem, yada sel felaketi , her ne olursa olsun devletimiz bütün gücüyle milletin yanında oluyor. Bu Türkiye'nin ne kadar güçlü bir ülke olduğunun göstergesi. Rabbim böyle afetlerden milletimizi korusun  devletimizi de  daim etsin inşallah "diye konuştu.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar