Bozkır İyi Parti’de Başkan Dağ güven tazeledi.


İyi Parti (İYİ) Bozkır İlçe Başkanlığı olağan kongresi ilçe teşkilat binasında gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongrenin divan başkanlığının oluşturulmasıyla protokol konuşmalarının ardından seçime geçildi.

İlçe Başkanı Hasan Dağ, yaptığı açılış konuşmasında, davetlerine katılan tüm partililere teşekkür ederek "Göreve geldiğimiz günden itibaren İlçemizde, İlimizde ve İstanbul'da; Partimizle ve STK'larla devamlı etkileşimde olarak partimizin çalışmalarını vatandaşlara anlattık.

Bugüne kadar ki yaptığımız hizmetlerin yanında ilçemiz Bozkır'da tüm etkinliklere katılarak ilçemizde ki tüm kurum kuruluşlarla, tüm siyasi partilerle etkileşimi de koruyarak parti çalışmalarımıza devam edeceğiz.

İlçemiz Bozkır'da kurucu ilçe başkanı olarak görevimiz sonrasında 2. Dönemimizde de siz partililerimizin teveccühü ile İYİ parti ilçe Başkanlığı görevini yürütmenin mutluluğunu duyuyorum" dedi.

Seçimde ilçe başkanı Hasan Dağ tek listeyle girdiği seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Parti Teşkilatında gerçekleşen seçime İyi Parti Konya Millet Vekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti Konya İl Yöneticisi Mehmet Uğur, Musa Kartal Mevlüt Doğan, İyi Parti Konya Millet Vekili Adayı olan Partili İlker Yiğit, Ak Parti İlçe İlçe Başkanı Kadir Güven, CHP İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran, Bozkır Belediye Başkan Yardımcısı Ali Koyuncu ve çok sayıda partili katıldı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar