SP Konya İl Başkanlığı Vefa Programı gerçekleştirildi


Sizler Birer Hazinesiniz

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından Millî Görüş'ün 50. Yılında Vefa Programı İl Teşkilatı'nda gerçekleştirildi. 1969'dan bugüne Millî Görüş kuruluşlarında görev yapmış teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıya, Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, GİK Üyeleri Lütfi Yalman ve Tacettin Çetinkaya, Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen, Meram Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkan, Sarayönü Belediyesi Eski Başkanı Salih Ülker ve Merkez İlçe Başkanları da katıldı.

İletişim Yöntemimizi Tecrübeler Belirliyor

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam; "1969'dan beri aynı söylem ve doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün iletişim tekniklerimizi geliştirerek ilerlemeye çalışıyoruz. Ama biliyoruz ki en az bunun kadar geçmişte çalışma yapmış büyüklerimizinde tecrübeleri çok önemli. Bu yüzden devamlı olarak onlarla istişare ediyoruz. Bugün yine burada bu konularda istişare edeceğiz. Sizlerin tecrübelerinden istifade etmeye çalışacağız." dedi.

Gelecek Saadet ile Gelecek

"Biz gençler için sizler birer hazinesiniz." diyen Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman sözlerine şöyle devam etti; "Bugün burada sizlerin bilgilerinden faydalanmak bizler için bir borç. Bizler çalışmalarımızı yürütürken geçmişteki çalışmalarımıza bakıp onların analizlerine göre hareket ediyoruz. Biz biliyoruz ki bugün Saadet Partisi söylediklerinde haklı çıkıyorsa bu, sizlerin, sizden öncekilerin ve sizden sonrakilerin çalışmalarını doğru olarak belirlemesiyle oluyor. Bizler bugün mecliste veya dışarıda yürüttüğümüz tüm çalışmalarda geçmişin ayak izlerini takip ederek geleceğe yön vermeye çalışıyoruz. Nasıl geçmişin şekillenmesinde Millî Görüş önemli bir vazife yürüttüyse, biliyoruz ki gelecek de Saadet ile gelecek."

Arabaşı ikramı ile başlayan toplantıda diğer katılımcılarda anılarını ve tecrübelerini aktarırken, toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar