BAŞKAN KILCA “BİZİ GÜÇLÜ KILAN BU BİRLİK VE BERABERLİKTİR”


Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çay içmeye ve görüş alışverişinde bulunmaya davet ettiği vatandaşlarla belediye bahçesinde buluştu.

Başkan Hasan Kılca, sosyal medya hesabından dün yaptığı paylaşımda kendisiyle şimdiye dek buluşma fırsatı bulamamış vatandaşlara davette bulundu. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca "Karatay Buluşmaları" kapsamında belediye hizmet binası önünde Karataylılarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, vatandaşlar dilek ve temennilerini iletti.

Hemşehrilerinin taleplerini ve temennilerini dinleyerek buna yönelik çözümler için istişarelerde bulunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karataylılarla bir araya gelmenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu dile getirerek; kendilerine iletilen dilek ve temennileri imkanlar dahilinde en kısa sürede neticelendirmek için çalıştıklarını belirtti. Başkan Kılca, Karatay Belediyesi Başkan Yardımcılarının ve Müdürlerinin de buluşmada hazır bulunmalarının önemine dikkat çekerek " Kıymetli hemşehrilerimiz belediyemiz hizmetleri hususunda hangi konuda bir talep ya da temennide bulunursa; o konu ile ilgili Başkan Yardımcımız ve Müdürümüz konu ile ilgili notlarını alarak çalışmalarını gerçekleştiriyor. Hemşehrilerimizle birlikte ortak akıl oluşturarak; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Gönül Belediyeciliği" düsturu ile "Bir Başka Karatay'ı" inşa etmek için hep birlikte çalışıyoruz. Birlikte yönetim, istişare ve gönül belediyeciliği ilkelerimizle sosyal medya üzerinden yaptığımız davetimize icabet eden hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizi güçlü kılan bu birlik ve beraberliktir." dedi.

Programa AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Karatay Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Müdürleri, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları katıldı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar