BAŞKAN PEKYATIRMACI MAZBATASINI ALDI


Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Konya'da belediye başkanlığını kazanan başkanlara mazbataları verildi. Konya Adliyesi'nde düzenlenen programda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Kiraz'ın yaptığı açıklamaya göre yüzde 67,44 oy oranı ile başkan seçildi. Başkan Pekyatırmacı mazbatasını Selçuklu 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hüseyin Gürol Düzgören ve Selçuklu 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Kalkancı'nın elinden aldı.

"Bismillah deyip başlıyoruz"    

Mazbata Töreni sonrası bir açıklama yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," 31 Mart Yerel Seçimlerinde Konya'mızda çok büyük bir zafer elde ettik. Konya gerekeni yaptı. Şimdi artık hizmet zamanı. Bundan sonra inşallah en iyi şekilde Selçuklumuza, Konya'mıza hizmet etmek için çaba sarf edeceğiz. Hemşehrilerimizin verdikleri oya layık olmak için gayret edeceğiz. Durmak yok yola devam diyoruz, Haydi Bismillah deyip işe başlıyoruz. Bütün Konya'daki seçimi kazanan belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum, çalışmalarında hepsine başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Pekyatırmacı açıklamasında ayrıca,"Değerli hemşehrilerim sizlerin teveccühü ile yeniden Selçuklu Belediye Başkanlığına seçilmiş olarak bugün mazbatamızı aldık ve yeni döneme başlamış olduk. Tebrik için göndermeyi düşündüğünüz çiçek veya hediyeler yerine Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezimize bağış yapabilir, Otizmli çocuklarımıza "Umut" olabilirsiniz". Sobeye verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" sözleriyle tamamladı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar