“Vatandaşın geçim sorunu var”


Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan Çağlayan, tasarrufa yönelik bir belediyecilik anlayışına sahip olacaklarının altını çizerek, "Halkımızın ihtiyacı olan yatırımlara yöneleceğiz" dedi

İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan ve beraberindeki heyet Karatay Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'ü makamında ziyaret etti.  Öztürk, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ziyaretin ardından vatandaşlarla buluşmaya devam eden İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, 'Hep birlikte iyi olalım' vurgusu yaptı. Çağlayan, çalışmalarına Hakimiyet Gazetesi, Pusula Gazetesi, Konya Postası Gazetesi ve Karatay Ticaret Odası'nı ziyaret ederek devam etti.

"PARTİMİZE BİR ÖNYARGI VARDI"

"24 Haziran seçimleri bizim için bir deneyim oldu" ifadelerini kullanan Muammer Çağlayan, "O dönemde halkın yeni kurulan partimize karşı bir önyargısı vardı fakat şimdi görüyoruz ki halkın bu önyargısı kırılmış durumda. Gittiğimiz her yerde bizleri memnuniyet ile karşılıyorlar. Beklenen ve aranan bir siyasi parti olarak halkın bizi karşıladığını hissediyoruz. Vatandaşın bu tutumu ise bizi sevindiriyor. Günümüzde vatandaşın büyük derece bir geçim bekası sorunu var. Bu beka noktasında seçmenlerimiz bizden umutlu olduklarını ifade ediyorlar. HDP ile bizi bir tutmaya çalışıyorlar fakat bu bir tutma olayları yanlıştır. Biz 1 buçuk yıllık bir partiyiz ve bizi burada karalamaya çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

"SELÇUKLU'NUN BÜYÜK BİR GENÇ NÜFUSU VAR"

Selçuklu halkının menfaatlerini korumanın önceliği olacağını vurgulayan Çağlayan, "Tasarrufa yönelik belediyecilik anlayışı içinde olacağız. Halkımızın ihtiyacı olan yatırımlara yöneleceğiz. Daha modern, Selçuklu'ya yakışır pazar yerleri oluşturacağız. Çiftçinin kendi ürünlerini direkt satabileceği organik, yöresel pazar alanları oluşturmayı hedefliyoruz. Selçuklu'nun büyük bir genç nüfusu var ve gençlere yönelik de projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Bu açıdan Selçuklu'nun bilim ve teknoloji alanında çalışmalarını arttırmayı, ARGE çalışmalarını yürüteceği, geliştireceği yerler oluşturmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

"ŞEHRİN ENTELEKTÜEL BOYUTUNU GELİŞTİREN YERLER OLMALI"

"İstanbul'da her kesime hitap eden oyunlar nasıl sergileniyorsa Konya'da aynı şekilde çeşitli oyunlara ev sahipliği yapacaktır" ifadelerini kullanan Çağlayan, "Bu konservatuar salonları kültür merkezi kapsamında değil de komplekslerde yer alacak. Öğrencilerin yoğun olduğu Selçuklu ilçemizde öğrencilere yönelik projelerimiz var. Bunlardan ilki Bosna Hersek ve yine merkezi bölgede öğrenci restaurantları açılacak, öğrencilerimiz kimliklerini göstererek bu yemekhanelerden ücretsiz faydalanacak. Öğrencilerin yine ücretsiz olarak çamaşırhanelerine çamaşırlarını getirip yıkatıp, ütületeceği çamaşırhane yapmayı amaçlıyoruz. Belediyelerin asli görevleri dışında halkın ihtiyaçlarına yönelik projeler yapacağız. Millete hizmet etme niyetiyle, yenilikçi ve üreten projeler hedefliyoruz" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar