Mali Kaynaklara Yetim Malına Sahip Çıkar gibi Sahip Çıkacağız’


Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar '' Milletimizin teveccühünü kazanmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Kazandığımız zaman ranta ve yolsuzluğa asla izin vermeyerek, mali kaynaklara yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız'' dedi

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar yaklaşan 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Konya Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam'la birlikte Aykent Ayakkabıcılar sitesini ziyaret etti. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar ''Kimseye rant sağlamayacağız, kentsel dönüşüm projelerini bütün pay sahiplerinin rızasını alarak başlatacağız. Ucuz konut edindirme sistemi ile dar gelirli halkımızı düşük taksitlerle ev sahibi yapacağız. Günübirlik projeleri sona erdireceğiz, Hizmet anlayışı ile en az 100 yıllık şehir planları yapacağız. Engelli kardeşlerimizin daha fazla toplumun parçası olmaları için çalışacağız. Tüketici olmaktan daha çok üretici olmayı sağlayacağız. Hipoterapi, fizyoterapi ve sporla rehabilitasyon merkezi kuracağız. Engelsiz tematik park projesini gerçekleştireceğiz. Bölgemizde soğuk hava depolarını yaygınlaştıracağız. 'esnafın zor zamanlar yaşadığını belediye kaynaklarının yüksek oranda reklam ve geri dönüşü olmayan kaynaklara aktarıldığını yapılan bu tür hizmetlerin esnafa ve vatandaşa katkı sağlayamayacağını seçilmesi takdirinde Konya sorunlarına Milli ve yerli çözümler üreteceklerini emanet edilen mali imkânlara yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Milletimizin teveccühünü kazanmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Milletimizin desteği ile kazandığımız takdirde Konya'mız içinde gece gündüz çalışacağız'' dedi.

''Halka Hizmet İçin Çalışacağız''

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak ise Vatandaşların gün geçtikçe Saadet Partisi'ne olan teveccühlerinin arttığını vatandaşların bu ilgileri için teşekkür ettiğini belirtirken Toprak 'Kendisi yüksek olan ruhu olmayan binalar oldu. Maalesef şehrimiz insanlara değil araçlara göre planlandı. Yardımları yaparken kameralarla gitmeyeceğiz. Hiçbir ihtiyaç sahibini rencide etmeyeceğiz. Yatay mimariyi özendirip sağlıklı şehirler planlıyoruz. Konya'yı betonla değil, yeşile tekrardan canlandıracağız. İşsizliğin azalması için gerekli hamleleri yaparken diğer yandan turizmde çeşitliliği arttırmayı planlıyoruz. Kadınlara emeklilere gençlere çocuklara yaşlılara engellilere huzurlu ve mutlu yaşayabilecekleri Konya'yı planlamak istiyoruz. Tarımı destekleyeceğiz, üretici ve alıcıyı buluşturacağız. Planı programı olmayan ölü doğmuş onlarca proje var. Yapılan iyi şeyleri yıkmaya gelmediğimiz gibi hatalı bulduğumuz projeleri ıslah ederek millete kazandıracağız. Artık bu müsrifliğe dur deme zamanı geldi." Gerçek proje halkın öncelikle ihtiyacı olan projelerdir'' Dedi.

''Konya'ya Hak Ettiği Değeri Yeniden Sağlayacağız''

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam ise Belediyecilik sadece yol yapmak çevre düzenlemesi yapmaktan ibaret olmamalıdır. Biz inançlı ve azimli kadrolarımız ile insan merkezli ve sosyal yapıya önem veren bir anlayışla hizmet etmek istiyoruz, şehrin en ücra köşesindeki insanımızın derdi de bizim derdimiz olmalı, şehrin merkezinde oturan bir insanımızın derdi de bizim derdimiz olmalı. Mevcut yönetim yaptığı hizmetleri reklam amacıyla yapıyor bu tür hizmetlerde israfın temelini oluşturuyor bizler yapacağımız hizmetleri planlı ve programlı bir şekilde yaparak sizin şehre hizmet etmenizi değil şehrin size hizmet etmesini sağlayacağız. İmar uygulamalarında kesinlikle ayrım yapmayarak sizlerin zarara uğramasını engelleyeceğiz. Nasıl ki 1989 dan 2004'de kadar arkamızda hiçbir iktidar gücü olmadan Konya'yı yıldız şehir, Meramımızda yıldız ilçe yaptıysak biz inanıyoruz ki tekrardan yapabiliriz. Ülkenin huzura ihtiyacı var. Huzur olmayan bir ortamda ne ticaret yapılır ne de ülke gelişim gösterir. Siyasetçilerin kullandığı dile dikkat etmesi gerekiyor. Yerel seçim öncesi yaratılan bu gergin ortamda, 'benim partime oy verenler vatansever', 'diğer partiye oy verenler vatan haini' diyemezsiniz. Son zamanlarda artan ayrımcılık ortamına inat Saadet Partisi kadroları olarak birleştirici güç olacağız. Vatandaşlarımız yeni bir ses bekliyor yine o ses Allah'ın izni ile Saadet Partisi olacak'' dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar