HEMŞEHRİ VE KARDEŞLİK HUKUKUMUZ ÖN PLANDADIR ”


Cuma buluşmaları kapsamında Hacıkaymak  Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hacıkaymak Camii'nde kılınan Cuma namazı sonrasımahalle sakinlerinden gelen istek ve önerileri dinledi. Başkan Pekyatırmacı, "Güleryüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışı ile hizmet ürettiğimiz Selçuklu'dahemşehri ve kardeşlik hukukumuz ön plandadır" dedi.

Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmaların bu haftaki adresi Hacıkaymak Mahallesi oldu. Hacıkaymak Cami'de kılınan Cuma Namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, belediye hizmetleriyle ilgili gelen istek ve önerileri dinledi.

Cuma buluşmalarında Başkan Pekyatırmacı'ya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, İlçe Teşkilat üyeleri, Hacıkaymak Mahalle Muhtarı Emir Güney, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri eşlik etti.

Belediye yönetim kadrosuyla birlikte cuma gününün bereketini her hafta farklı bir mahallede yaşadıklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Hemşehrilerimizle birlikte olduğumuz bu buluşmalar yapılan hizmetlerin anlatılmasına, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağlıyor. Selçuklu'da her fikre değer veriyor, her öneriyi dikkate alıyoruz. Hemşehri ve kardeşlik hukukumuz her zaman ön plandadır" dedi.

Belediyecilikte hizmet etmenin yanı sıra gönüllere de girmenin çok önemli olduğunu ifade eden  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,"Selçuklu'da gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini uygulamak için çalışıyoruz. Güleryüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışı ile hizmet ürettiğimiz  Selçuklu'da halkımızla güçlü bir bağımız var. Bunda en önemli etken iletişim bağlarını sağlam tutarakdaima halkımızla iç içe olmamızdır. Geleneksel hale getirdiğimiz ve halkımızın yoğun ilgisi ile devam eden Cuma buluşmalarımızı çok geniş bir katılımla gerçekleştiriyoruz. Faaliyetlerimizin tamamında görüş alış verişinde bulunduğumuz istişare kültürüne geniş yer veriyoruz" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar