BAŞKAN ADAYI ÇAT’DAN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ZİYARETLER


Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle özel ziyaretlerde bulunarak kadınlar gününü kutladı.

Beraberinde Bağımsız Kadınlardan oluşan heyet ile birlikte Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör bünyesinde çalışan kadınları ziyaret eden Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat günün anlam ve önemine binaen karanfil takdiminde bulunarak 8 Mart Dünya Kadın gününü kutladı.

Kadınların yaşadıkları tüm zorluklara rağmen bıkmadan, usanmadan mücadele eden fedakârca çalışan en değerli varlıklar olduğunu söyleyen Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat Toplumumuz da kadınlarımızın her alanda daha çok yer alabilmeleri için herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmenin bilincinde olmalıdır. Kadın demek geleceğimiz demektir. Bireylerin dünyaya gelmesine vesile olan ve onları geleceğe hazırlayan kadınlarımızın ortaya koydukları emeklerin hakkını ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz dedi.

Bir gün değil her gün hatırlanması gereken elleri öpülesi Türk kadınlarının bu cennet vatanın her karışında göz ardı edilemeyecek ölçüde büyük emekleri olduğunu ifade eden Başkan Adayı Çat hayatı birlikte paylaştığımız kadınlarımızın her zaman yanlarında yer almalı ve onlara destek olmalıyız. Çünkü kadınlarına değer veren toplumlar hak ettikleri ölçüde yükselirler. Kültürümüz gereği kadınlarımız her zaman bizim baş tacımızdır. İnsanlar annelerine ne kadar değer veriyorlarsa, eşlerini de aynı şekilde değer vermelidir. Önemli olan kadının hangi alanda kadın olduğu değil, her alanda değerinin aynı olduğu bilinciyle kadınlarımıza bir çiçek misali yaklaşmalıyız.  Onların kıymetini ve değerini bilirsek yaşadığımız hayatın daha güzel olduğu gerçeğini hep birlikte görmüş oluruz dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar gününde kendilerini unutmayarak karanfil takdim eden Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat'a teşekkür eden çalışan kadınlarda ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Çat ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar