SELÇUKLU İÇİN EL BİRLİĞİ


Cumhur ittifakı ile yerel seçimler sonrası yeni döneme girecek olan Selçuklu Belediyesi, birlik ve beraberliği pekiştirecek olan çalışmalara ağırlık vermeye devam ediyor. Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen yeni dönem meclis üye adayları, hizmete hazır olduklarını belirttiler. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer'in katılımıyla gerçekleşen toplantıda, yapılan hizmetler kadar gönül belediyeciliğinin önemli olduğu vurgulandı.

"Şehre Hizmet Etmenin Sorumluluğunu Taşıyoruz"

Selçuklu için Meclis üyeleriyle birlikte bir beş yıllık dönemin sonuna geldiklerini ve yeni dönem içinde bir beş yıllık dönemin başında olduklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Çok şükür Uğur başkanımızla birlikte 2 dönem bu şehre hizmet etmek nasip oldu. Tüm hemşehrilerimize hizmet etmenin bilincinde ve sorumluluğundayız" dedi.

Başkan Pekyatırmacı konuşmasına şöyle devam etti; "Selçuklu'da güzel bir uyum var. Hem teşkilatımız hem meclis üyelerimiz birlik ve beraberlik içerisinde önemli katkıda bulunuyorlar. Görevler gelip geçiyor. Fakat burada sağlanan uyum ve birliktelik hiç değişmiyor. Selçuklu'da elde edilen başarılarda bu uyumun da önemli rolü olduğuna inanıyorum. Allah bu birlik ve beraberlik ruhumuzu daim eylesin. Bundan sonraki süreçte de hizmet yarışında el birliği ile güçlü bir şekilde ilçemiz için çalışacağız. Tüm hizmet planlarımızı yerli ve milli kaynaklarla gerçekleştiriyoruz. Bölgemizin ihtiyaçlarına önem veriyoruz. Altyapıdan sosyal, kültürel, spor ve eğitim projelerine kadar her aşamada hemşerilerimizle ve mahalle muhtarlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde ilçemize yeni kazanımlar sağlıyoruz. Yine yönetim aşamasında tüm ekiplerimizle birlikte koordineli olarak çalışıyoruz.Demokrasi insanların yönetime katılımıdır. Katıldığımız ziyaretlerde hemşehrilerimizden olumlu karşılıklar alıyoruz. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlere ittifak şeklinde giriyoruz. Cumhur ittifakından dolayı vatandaşlarımız memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Selçukluya hizmet için yola çıktık. Bu yolda tüm hemşehrilerimizin gönlünü alabilmek son derece önemlidir.Belediye hizmetlerimiz elbette artarak devam edecektir. Bu doğrultuda gönülleri kazanabilmek, yapılan hizmetler kadar önemlidir. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde de gönülleri kazanmak birinci önceliğimiz olacaktır" dedi.

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer Selçuklu İlçe Teşkilatının en çok önemsediği ve en önemli özelliğinin birlikte çalışabilme geleneğine sahip olmasına vurgu yaparak: " Selçuklu Türkiye'deki 50 ilden büyük ve 648 bin 850 güncel nüfusa sahip bir ilçemiz Bu büyük nüfus içersinde teşkilat olarak üzerimize büyük sorumluluklar düşüyor.  Bütün kademelerimizle bir bütünün parçaları olmayı başarmış durumdayız. Teşkilatımız ve meclis üyelerimiz bir uyum içerisinde AK Parti'nin kurumsal kimliğine yakışır şekilde çalışmalarını yürütüyor.  Yeni meclis üyesi arkadaşlarımızla da kaynaşarak aynı enerjiyi yakalayacağımızdan kuşkumuz yok." şeklinde konuştu. 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar