KARATAY KADIN MECLİSİ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR


Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, gerçekleştirdikleri ev ziyaretleri ile tespit ettikleri yardıma ihtiyacı olan ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Kadın Meclisi barınma ihtiyacı olan ailelerin Karatay Belediyesi Şefkat Evlerine yerleştirilmesinden, gıda ihtiyacı olan ailelere gıda paketi ulaştırılmasına kadar pek çok konuda çalışmalar gerçekleştirerek; yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında aktif rol oynuyor. Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi bu amaçla Sarıyakup, Ulubatlıhasan ve Aziziye  Mahallelerinde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Karatay'ın farklı mahallelerindeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek destekte bulundu. Gıda paketlerini teslim eden Kadın Meclisi; ailelerin sıkıntılarını  gidermek amacıyla ilgili mercilere yönlendirdiklerini belirtti.  Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar, "Kadın Meclisi olarak Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında zor durumda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla yüz yüze görüşmeler yaparak, istek ve taleplerini tespit ediyoruz." dedi. Başkan Avşar, Zor durumdaki vatandaşların yaralarının maddi manevi sarılmasına vesile olmak  için ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Karatay Belediyesi fiziksel belediyecilik hizmetleri kadar sosyal belediyecilik hizmetlerini de aralıksız devam ettirirken; Kadın Meclisi'nin ziyaretlerinin önemine değinen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, "Gerek fiziksel hizmetler gerekse sosyal hizmetlerde kamu kaynaklarını en verimli ve adil şekilde kullanmak bizim temel ilkemizdir. Bu amaçla gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederken son derece titiz davranıyoruz. Amacımız yardımların doğru adreslere ulaşmasıdır. Kadın Meclisimiz bu anlamda hem vatandaşlarımıza birebir dokunuyor, hem de bizim duyan kulağımız, gören gözümüz görevini görüyor" ifadelerine yer verdi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar