Başkan Adayı Muammer Çağlayan, Hz. Ömer’in adaleti ile hizmet vereceğiz


İYİ Parti Konya Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, Cuma günü bir dizi ziyaretlerde bulundu

İYİ Parti Konya Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, Cuma namazı sonrası Mevlana Türbesi'ni ziyaret etti. Hz. Ömer'in adaleti, Mevlana'nın hoşgörüsüyle hizmet vereceklerine dair söz veren Çağlayan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ekonominin her geçen gün eskiye gittiğini, sanayi ve tarım ekonomisini üretemeyen milyarlarca dolar dışarıya para akıtan ithalat ekonomisini benimseyen bir yapı oluştuğunu vurgulayan Çağlayan, şu ifadelere yer verdi:  "Büyük bir destekle AK Parti iktidara geliyordu.  2007-2008 yıllarında iyi bir idealle hizmet ettiler. Bazı problemleri çözdüler çözmeye çalıştılar. Ama daha sonra yaşanan 2008 krizi arkasından toparlanamayan ekonomi, her geçen gün eskiye dönüyor. Vatandaşımız önceki yıllarda olduğu gibi sıra beklemeye başladı. Devletin bütün para kazanan kurum ve kuruluşları faiz ve dövizlerdeki aşırı kur artışları ve özelleştirme adı altında yabancılara satıldı. Bundan sonra milletimiz ve ülkemiz için çalışarak hizmet edeceğiz"


SMMMO ve TÜRK OCAĞI'NA ZİYARET

Mevlana Meydanı ziyaretinin ardından Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'na

ziyarette bulunan Çağlayan, Mali müşavirler mesleğinin mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirterek söze başladı. Çağlayan, konuşmasına şu sözlerle devam etti : "Türkiye'yi yönetirken sağlığa, eğitime ihtiyaç olur. Ama bunların sonucu bir hesaba dayanır. Belediyeleri herkes yönetebilir ama hesap adamı gözüyle belediyecilik yapmak hem hizmetin verimli bir şekilde verilmesini sağlar."

Çağlayan, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaretinin ardından Türk Ocakların Teşkilatını da ziyaret etti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar