MHP SELÇUKLU’DAN TERÖRE KINAMA VE DESTEKCİLERİNE LANETLEME


MHP Konya, Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, "Batman'da yaşanan hain saldırı sonrası bu vatan sevdalısı 7 askerimizin şehit olması dolayısıyla çok üzğünüz.Şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken, ailelerine ve yakınlarına başsağlıgı diliyoruz. Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne ve bunların ülke ve dünya genelinde destekçilerini siddetle  kınıyor ve lanetliyoruz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçulu İlçe Başkanı Güzide Çipan, yazılı olarak yaptığı başsağlığı ve kınama mesajında şu sözlere yer verdi." Adını bile söylemek istemediğim terör örğütü tarafından Batman'ın Hasankeyf ilçe yolunda yaptığı hain saldırı sonrası  bu vatana sevdalı 7 askerimizin şehit düşmesi bizleri derinden üzmüştür. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.
            Bu coğrafya üzerindeki bin yıllık kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir, bu millet bu oyuna gelmeyecektir, bunun sorumluları bu milletin vicdanında en ağır şekilde yargılanacaktır veğ tek tek hesaplarını vereceklerdir. Milli huzura karşı işlenen bu cürümlerde herhangi bir anlayış ya da parti farklılığı gözetmeksizin yaşanan acılar karşısında artık halkımız bir bütün olmuştur",
            Bu millet gücünü birlikte ve kardeşçe yaşamaktan almaktadır, geleceğe de bu şekilde umutla bakmaktadır, bunun aksini düşünenlerin ya da aksini yapmaya tevessül edenlerin sonu hüsran olmaya mecburdur. Terör örgütleri ve bunların destekçileri şunu çok iyi bilmelidirler. Gün gelecek bu yaptıklarının hesaplarını tek tek vereceklerdir Türk milletine. Kimsenin kuşkusu olmasın. Allah insanımıza ve Türk milletine bir daha şehit acısı yaşatmaz inşallah

MHP Selçuklu İlçe Tesşkilatı olarak Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Terörü ve bunların destekçilerini kınıyor ve şiddetle lanetliyodruz" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar