Konya Ülkü Ocakları “Türk Milli Eğitimi”ni masaya yatırdı.


Konya Ülkü Ocakları Başkanlığınca organize edilen " Ülkü Ocaklarının  Eğitim Anlayışı ve Türk Milli Eğitim" konulu konferansına yoğun ilgi gösterilirken ,Türk Milli eğitimi masaya yatırıldı.

Konya Ticaret Odası konferans salonunda yapılan "Ülkü Ocaklarının  Eğitim Anlayışı ve Türk Milli Eğitim"konulu Konferans saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Konferansı açılış konuşmasını yapan Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini," Konya Ülkü Ocakları olarak eğitimde başarılı,kültürlü,donanımlı,kendini ifade edebilen, Milli-Manevi duygulara haiz,liderlik özellikleri taşıyan ve toplum nezdinde sosyal statü sahibi gençler yetiştirme mücadelesi vermekteyiz. Konya olarak vatan evlatlarımızın her birinin, yüksek vasıflara sahip olabilmesi için bir gönül ve eğitim seferberliği başlatmış bulunmaktayız.

Milletimizin ve gençliğimizin düşmüş olduğu bataklıklardan yeğane çıkış yolu Milli ve manevi değerlere yeniden sarılmaktır. Özümüze dönmektir. Hiç süphe yoktur ki bu "ÖZ" Ülkü ocaklarıdır. Eğitim çalışmalarımıza bu konferansımızla start verdik. " dedi.

MHP Konya İl başkanı Av. Murat Çiçek ise "  Ülkü Ocakları, gençliği; milletin ikbal ve istikbalı olarak tanımladığı için yeni nesilleri milli ve manevi değerlerle bezenmiş ülküler ile yetiştirmektedir.

Çözüm sürecinde kaldırılan "Andımız" fgeçtiğimiz günlerde okullara tekrar getirilmek istenmişancak Türk'üm demekten aciz yöneticiler buna karşı çıkmaya kalkmışlardır.Ülkücüler, büyük Türk Milletini unutturulmak istenilen tüm Mille ve Manevi değerleri, yeniden hatırlatma ve yaşatma yolunu seçmiştir." Dedi.

Protokol konuşmalarının ardından konferansa geçildi. Konferansta İl Ocak Özel kalemi Yusuf Taş ( Neden eğitim) Ocak İkinci Başkanı Muammer Özcan ve Teşkilatlardan sorumlu Birim Başkanı Halil İbrahim Karagöz ( Ülkücü Bakış Açısıyla Eğitim) Asenalardan Sorumlu Birim Başkanı Ayşegül Dağdeviren ( Asenaların Ocakta Eğitimi ve Eğitim Anlayışı ) N.E.Ü Sorumlu Başkanı Veli Uğur ( Ülkü Ocaklarının Eğitim Kurumlarındaki Yapılanması ve eğitimleri) konularda bilgi verdiler. Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini ve yönetim kurulu üyeleri  konferans sonunda katılımcı misafirlerden gelen soruları cevaplandırdılar.

Konferans Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini, konuşmacılara  günün anısına verdiği teşekkür belgelerini vermesiyle son buldu.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar