KONYA BASINI ÜLKENİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜR


Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim kurulunu ziyaret eden Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Konya basınının her zaman Konya'nın ve ülkenin menfaatlerini düşündüğünü ve bu yönüyle öne çıktığını söyledi.

Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve teşkilat üyeleriyle birlikte,  Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim kurulunu ziyaret etti.

Konya basınının yerel basınlar arasında çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Akyürek, "Konya yerel basınımız her zaman Konya'nın ve ülkenin menfaatlerini düşünen ve ülkemizin geleceğini düşünerek hareket eden, bu yönüyle öne çıkmış basınımızdır. Konya basının bu yönü önemlidir. Kurtuluş savaşından bugüne Konya, halkıyla birlikte vatanını milletini ülkesini öncelikli olarak düşünen yapıdadır. Bu yönüyle Konya basınımızın tüm unsurlarına teşekkür ediyorum" dedi.

          AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ise Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin, hem görsel basında hem de yazılı basında belirli mesafe almış olduğunu belirterek, "Konya Gazeteciler Cemiyeti görsel ve yazılı basında köklü geçmişiyle, milli duruşu olan ülkenin geleceği adına emek sarf eden bir yapıda. Yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı cemiyetimizi ve üyelerini kutluyoruz" diye konuştu.

TAHİR AKYÜREK YEREL BASINA

ÇOK BÜYÜK DESTEK VERDİ

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir de Tahir Akyürek'in her zaman yerel basına destek olduğunun altını çizerek, "Akyürek beyle 14 yılı aşkın bir süre beraber çalıştık. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Yerel basın olarak her zaman destek oldular. AK Parti İl Başkanı Hasan Angı bey de destek oldular. Özellikle Tahir başkanımız yerel basının çok sıkıntılı olduğu bir süreçte çok büyük destek verdi. Çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar