BAŞKAN HANÇERLİ, MUHTARLARLA İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU


Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına, 26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çetin, dernek üyesi muhtarlar ve aileleri, Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Konya İl Temsilcisi Suat Uzun, dernek üyesi muhtarlar ve aileleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

İftar öncesi gerçekleştirdiği konuşmasında Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, muhtarların yerel yönetimlerde çok önemli bir yere sahip olduklarını vurguladı. Başkan Hançerli, Karatay'a muhtarlarımızla birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek; çalışmaların muhtarlarla istişare ve koordinasyon içerisinde gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

Başkan Hançerli kısa bir süre önce vefat eden Göçü Mahallesi Muhtarı Ahmet Küçük ve Yavşankuyu Mahallesi Muhtarı Ali Ertürk'e Allahtan rahmet diledi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi ve muhtarlar arasındaki birlik ve beraberliğe değindi. Bir yerde hangi hizmete ihtiyaç varsa bunu en iyi muhtarların tespit edebileceğine dikkat çeken Genç; Belediye ve muhtarlar arasındaki işbirliğinin gereken hizmetin gerekli yere hızla ulaşmasını sağladığını söyledi. Genç, tüm muhtarları 2 Haziran Cumartesi günü Saat 14:30' da Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya davet etti.

26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez muhtarların arkasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu söyleyerek; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirdiği muhtar toplantılarının önemine değindi. Muhtarların halkla iç içe olduğunu ve yerel yönetimlerde büyük öneme sahip olduğunu belirten Etyemez " Cumhurbaşkanımız muhtarlara verdiği değer, muhtarların yerel yönetimde çok önemli bir yere sahip olduğunu ortaya koymuştur."dedi.

Türkiye'nin çok önemli bir seçim sürecinden geçtiğini hatırlatan Etyemez, son birkaç yılda gerçekleşen ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik çabalara dikkat çekti. Etyemez " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliği ve milletimizin dik duruşu sayesinde geleceğimize sahip çıktık. Parti kapama, gezi olayları, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz hain darbe girişimi ile devletimizi yıkmaya kastettiler. Ama milletimiz devletine sahip çıktı. Girdiğimiz seçim sürecinde AK Parti'nin ve milletimizin önünü kesmek için ekonomi ile uğraşıyorlar. Bu oyunlar da milletimizin çabası ile başarıya ulaşamayacak."dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar