AKYÜREK İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


Akyürek, "Türkiye ile uğraşan şer güçler, 24 Haziran'da büyük bir darbe  yiyecekler"

Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Güneysınır, Akören ve Çumra ilçelerinde çeşitli programlara katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi. Akyürek, 24 Haziran seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunarak, "Gezi olayları, 17-25 Aralık ve devamındaki 15 Temmuz ihaneti bütün bunlar, 24 Haziran'da inşallah sona erecek ve son olarak Türkiye ile uğraşan şer güçler 24 Haziran'da büyük bir darbe yiyecekler" dedi.

Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışmaları kapsamında; AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Selman Özboyacı ve teşkilat üyeleriyle birlikte, Güneysınır, Akören ve Çumra ilçelerinde çeşitli programlar katılarak, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarını gerçekleştirdi.

Tahir Akyürek ve beraberindekilerin ilk durağı Güneysınır ilçesiydi. İlçe SKM bürosunun açılışında vatandaşlara hitap eden Akyürek,  24 Haziran'da Türkiye'nin yeni bir imtihana girdiğini belirterek, bu zorlu süreçte vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmaması gerektiğini söyledi.

"Yapılanları bozma vaadinden başka neyi vaat ediyorlar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoluna engel olmak isteyenlerin birlikte hareket ettiğini ifade eden Akyürek, "Bir partinin milletvekilleri ayrılıyor, başka bir partiye geçiyor. Birkaç gün sonra tekrar dönüyor. Başka hesaplar başka çalışmalar ve birbirine benzemezlerin kurduğu ittifak. Daha nice çalışmalar. Ama milletimiz bunları dikkatle takip ediyor. Biz birçok eserle halkımızın karşısına çıkıyoruz, acaba diğer gelenler ne diyerek halkımızın karşısına çıkıyor. Konya'da dikili bir ağaçları var mıdır? Yapılanları bozma vaadinden başka neyi vaat ediyorlar" dedi.

24 Haziran'da büyük bir darbe yiyecekler

Geçmişte Türkiye'nin zorlu süreçlerden geçtiğini hatırlatan Akyürek, "Gezi olayları, 17-25 Aralık ve devamındaki 15 Temmuz ihaneti. Bütün bunlar, 24 Haziran'da inşallah sona erecek ve son olarak Türkiye ile uğraşan şer güçler 24 Haziran'da büyük bir darbe yiyecekler. Hemşehrilerimizin de Cumhurbaşkanımız ve AK Partimize vereceği büyük destek ile ülkemizde yeni bir sisteme geçilmiş olacak. Bu süreçte desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz" diye konuştu.

Güneysınır ziyaretini tamamlayan Akyürek ve beraberindekiler, Akören ilçesinde, yoğun katılımın gerçekleştiği programda vatandaşlarla bir araya geldi. Akyürek ve teşkilat üyeleri yapılan dua ve kesilen kurdelenin ardından ilçe SKM bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Akören ilçesine birçok yatırıma imza attıklarını ve yarım kalan yatırımların yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından tamamlanacağının sözünü verdi.

Günün son ziyaretinde Akyürek ve beraberindeki heyet; Çumra ilçesinde partililer tarafından  meşalelerle karşılandı. Burada gerçekleşen programda vatandaşlarla bir araya gelen Akyürek, daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çumra ilçesinde düzenlenen, iftar programına da katılan Akyürek, vatandaşlarla sohbet ederek, ziyaret programını sonlandırdı.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar