İYİ Parti Konya Milletvekili aday adayları basına tanıtıldı


İYİ Parti Konya İl Teşkilatı, basın mensuplarının da katıldığı Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısını gerçekleştirdi

Konya'dan Milletvekili aday adaylığını açıklayan İYİ Parti Konya İl Teşkilatı içerisinde yer alan isimler basına tanıtıldı. Milletvekili aday adaylığı için kesin listenin 21 Mayıs'ta açıklanacağı tarihten önce aday adaylığını açıklayan 49 ismin parti teşkilatındaki görevleri bildirildi. İpek Yolu Tesisleri'nde gerçekleşen tanıtım toplantısında söz alan İYİ Parti Konya İl Başkanı Mustafa İnci, 49 Milletvekili aday adayına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak 24 Haziran seçimi öncesi İYİ Parti'nin farklı alanlardaki politikalarını sıraladı. İnci, " İYİ Parti olarak hedefimiz Türk milletine güveni esas alarak açık, dürüst ve hesap verebilir çoğulcu bir siyaset yaparak ekonomide ve eğitimde milli politikalar uygulayarak Cumhuriyetin kuruluş felsefesini koruyup adil bir yargı sistemini oluşturmaktır. İYİ Parti kardeşliğin, dostluğun ve sevginin dili ile Türkiye'nin yüzde 50'sine değil yüzde 100'ne talip olarak herkesi kucaklayacak. Suriyeli sığınmacılara vatandaşlık değil, ülkelerine dönebilecek bir vatan vereceğiz. Tek adamın aklı yerine ortak akıl, tek irade yerine parlamenter demokrasiyi inşa edip hukukun üstünlüğüne sahip çıkacağız. 

Partinin değil milletin devleti olacağız ve Türk milletini hak ettiği hayat standartlarına ulaştıracağız. Rant peşinde koşanları değil ülke için çalışanları baş tacı edeceğiz. Yeniden üreten ekonomiyi kuracağız ve sarayların yerine çocuklarımızın eğitim görebileceği yeni okullar inşa edeceğiz. Ekonomi anlamındaki politikalarımızda dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasında yer alacağız. Ülkemize ağır zararlar veren Suriye politikasını Suriye'nin toprak bütünlüğü gözeterek yeniden şekillendireceğiz. Bu kapsamda partimizin yürüttüğü politikalar çerçevesinde seçim çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Milletvekili aday adayı olan 49 arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Kesin listelerimiz 21 Mayıs tarihinde açıklanacak" dedi. İYİ Parti Konya Milletvekili aday adayları, tanıtım toplantısının ardından Mevlana Türbesi'ni ziyaret ederek, vatandaşla buluşmak üzere Bedesten Çarşısı'nda esnafın sorunlarını dinledi. ( Berat Bayındır )

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar