"24 HAZİRAN MİLLETİN KADERİNİN SEÇİMİDİR" KARATAY İLÇE TEŞKİLATINDA DURMAK YOK


24 Haziran'da gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti 26. Dönem Milletvekili ve 27. Dönem  Milletvekili adayı Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti 27. Dönem Milletvekili adayı Tahir Akyürek, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve Teşkilat Üyelerinin katıldığı çalışmalar kapsamında Konya İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi (KTO) Rektörlüğü ziyaret edildi.

Seçim sürecinde çalışmalarına hız veren AK Partili heyet önce Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar ile görüştü. Ardından KTO Karatay Üniversitesine geçen heyet burada da KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bayram Sade, "Üniversitemiz kurulduğu günden bugüne çalışmalarına hızla devam ediyor. Bizler de yakalanan başarının ve yapılan çalışmaların üzerine koyarak ilerlemeye devam ediyoruz" dedi. AK Parti'ye eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden Rektör Bayram Sade; AK Parti döneminde eğitimin her kademesinde ve üniversitelerde gençlerin demokratik ve bilimsel eğitim zeminlerinin güçlendirildiğini, Yükseköğretim kurumlarının kalitesi ve bilimsel-teknolojik olanaklar artırılarak nitelikli bir öğrenim ve araştırma-geliştirme süreci gerçekleştirildiğini kaydetti.

"Gönül gönüle zafere yürüyoruz"

27. Dönem AK Parti Milletvekili adayı Tahir Akyürek; "24 Haziran seçimleri sadece Konyamız, ülkemiz için değil, tüm İslam dünyası için de çok önemlidir. Bu duyarlılıkta olan kadrolarla el ele, gönül gönüle yürüyoruz." diye konuştu. KTO Karatay Üniversitesi'nin Türkiye'nin en eski üniversitesi olduğunu belirten Akyürek; "Anadolu'daki eğitim mimarlarından Celaleddin Karatay'ın ismini taşıması ve o geleneği devam ettirmesi Konyamız ve ülkemiz açısından gurur kaynağıdır. Üniversitemiz için bugüne kadar emek vermiş hocalarımıza, Konya Ticaret Odasına, rektörlerimize ve buranın alt yapısının hazırlanmasında büyük emeği geçen Karatay Belediye Başkanımız Mehmet Hançerli'ye teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

"24 Haziran istikrarın sigortasıdır"

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise "öğrencilere en iyi şartlarda hizmet vermeyi görev edinmiş olan Üniversitemize teşekkür ediyorum" dedi. 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Başkan Hançerli; "Elde edilecek zaferler ile Türkiye'nin yepyeni aydınlık bir geleceğe doğru yol alacağını belirtti.  24 Haziran Türkiye'nin istikrarının güvencesi, istikbalinin sigortasıdır diyen Başkan Hançerli şunları kaydetti: "Ülkemize yönelik yapılmaya çalışılan gerek ekonomik operasyonları, gerekse siyasi operasyonları milletimiz doğru okumalıdır. Bu bakımdan 24 Haziran'da Türk milletinin tercihini Türkiye'nin istikrarından yana kullanacaklarına inanıyorum. 24 Haziran seçimleri bireylerin seçimi değil, bir milletin kaderinin seçimidir."

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar