MHP’Lİ YÜCEL ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ


​Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Konya Milletvekili Adayı Ahmet Yücel  1 Kasım da yapılacak olan  genel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Adayların açıklanmasından itibaren çalışmalara başlayan Yücel, Hafta sonu  Konya  Merkez ve Karapınar da çalışmalar da bulundu. Konya merkez de esnaf ziyaretlerin de bulunan Yücel, esnafların sorunlarını dinleyip  Partisinin vaatlerini anlattı.

Esnaf'lardan   Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) ye  destek isteyen Yücel, Konyalı destek verir, Cenabı Allah'ta nasip ederse Konya'yı en iyi şekilde TBMM'de temsil etmek, her türlü meselesini çözmek için gayret göstermeye hazır olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Konya Milletvekili Adayı Ahmet Yücel, Pazar günü  Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Konya Milletvekili Adayı  Faruk Sonkaya ile beraber Karapınar ilçesinde düğünlere katılarak ailelere hayırlı olsun dileklerini iletti.  Evlenen çiftlere mutluluklar dileyen Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Konya İl Başkan Vekili Kadir Koman'ın Kızının düğününe  de katıldı.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar