MUHTARLAR 'EVET' İÇİN KONDİSYON TOPLUYOR


​Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi değişikliği için geri sayım başladı. Türkiye 16 Nisan'da sandık başına gidecek. Seçim çalışmaları öncesinde KARMESEL Futbol Takımları ise 'EVET' için kondisyon topluyor

Yurt içinde 55 milyonu aşan, yurt dışında da 3 milyona yaklaşan seçmen sayısıyla Türkiye, 16 Nisan'da Anayasası'nda yapılacak değişiklik için sandık başına gidecek. KARMESEL Futbol Takımları da referandum saha çalışmaları öncesinde maç yaptı. Halı sahada yapılan karşılaşmanın başlangıç vuruşunu Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun yaptı. Yoğun bir tempoya gireceklerinin altını çizen Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun, "KARMESEL futbol takımlarımız evet için kondisyon topluyor" dedi.  Suat Uzun, "Türkiye'de bütün muhtarlara sahip çıkılması lazım. Cumhurbaşkanımıza bu konuda ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman muhtarlara sahip çıktı. Cumhurbaşkanımızın bizi sahiplenmesinin ardından muhtarların toplumdaki önemi daha da anlaşılmaya başlandı. Karatay'ın başarılarından biri de sayın Reisimizin bizlere kucak açtığı gibi Karatay Belediye Başkanımız da bizlere kucak açtı ve bizlerde Başkanımızla beraber adım adım dolaştık. 16 Nisan'da da Karatay'ın her noktasında olacağız" dedi. Suat Uzun; KARMESEL muhtarları olarak 16  Nisan'da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumunda 'EVET' oyu kullanacaklarını açıkladı.


Başkan Hançerli: Muhtarlarımızla kapı kapı gezeceğiz

KARMESEL muhtarlarının mücadele ettiği maçta konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 16  Nisan'da yapılacak olan referandumun ülke için oldukça önemli olduğunu vurguladı.  Muhtarların referandumda 'EVET' oyu kullanacaklarını açıklamasının kendileri adına oldukça önemli olduğunu kaydeden Başkan Hançerli, "Muhtarlarımızın bu kararını ben sorumluluk sahibi, geleceğine sahip çıkan, ülkesine ve iradesine sahip çıkan bir anlayış olarak değerlendiriyorum" diye konuştu.  Başkan Mehmet Hançerli referandum sürecinde kapı kapı dolaşıp yeni sistemi anlatacaklarını belirtti. Başkan Hançerli, Güçlü Türkiye için Partili Cumhurbaşkanlığı Sisteminin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: Bu memleketin bekası için ülke hep tek başına olan iktidarlarda büyümüştür. İnşallah bereketli evetlerle ülkemiz çok daha iyi yerlere gelir. Bu referandumda daha fazla çalışacağız, vekillerimiz anayasa değişikliğini anlatacaklar. Bizler de muhtarlarımızla kapı kapı gezeceğiz. Hangi mahalleye gidersek gidelim muhtarlarımızla beraber topyekün hareket edeceğiz. Muhtarlarımız da mahallelerinde seçilmiş, demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. İnşallah ülkemiz için güzel bir netice olur. Demokrasimizin daha güçleneceği, sorunların, vesayetlerin ortadan kalkacağı güzel günleri hep birlikte yaşayacağız.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar