MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ARIKAN MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ


​Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Hüseyin Arıkan temayül yoklaması sonrasında, yoğun bir tempo ile devam ettirdiği seçim çalışmaları kapsamında, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek'i ziyaret etti.

Milletvekili Aday Adayı Arıkan; " 7 Haziranda ülkemiz için son derece önemli bir seçim yaşayacağız. Bu seçimlerin sonrasında yapılacak çalışmalarla ülkemizi ve Konya'mızı 2023 hedefleri doğrultusunda daha da ilerilere taşımayı hedefliyoruz. Şahsıma milletvekilliği görevi verildiği takdirde bu hedefler doğrultusunda milletimize hizmet etmeyi arzulamaktayım. Milletvekilliği için halkımızdan gördüğüm desteği MÜSİAD heyetinden de göreceğime inanıyorum" diyerek Konya'mızla ilgili önemli projelerini MÜSİAD Konya Şube Başkanı ile paylaştı.

Arıkan: "Sanayileşmenin en önemli unsuru; bilgi ve beceriye sahip insan gücünün yetiştirilmesidir. Bu nedenle, nitelikli insan gücünü yetiştirerek sanayinin gelişmesi için mesleki ve teknik eğitime gerekli önemin verilmesi gerekir.  Bununla ilgili olarak Allah nasip ederse Milletvekili olduğumda önemli projelerimizi hayata geçireceğiz."dedi.


Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ise, uzun yıllar Akademisyen ve Makine Mühendisi olarak Konya'ya önemli hizmetlerde bulunan Arıkan'a "Cari Açığa Karşı Kobiler ve Tarım" araştırma raporunu hediye ederek Milletvekili olma yolunda başarılar diledi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar