‘Geldiğim yeri de çıktığım yeri de bilirim’


​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili A. Adayı Halil Ayhan, seçim çalışmalarına memleketi Derbent'ten başladı. Ayhan, "Ben geldiğim yeri de çıktığım yeri de iyi biliyorum. Buraya da çıktığım yer olarak, manevi destek, hayır duası almaya geldim." dedi. 


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili A. Adayı Halil Ayhan, seçim çalışmalarına memleketi Derbent'ten başladı. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Ayhan, seçim çalışmalarına başlamadan önce, memleketine giderek büyüklerinin hayır duasını almak için ilk adres olarak memleketi Derbent'i seçtiğini söyledi. Derbent'te vatandaşlarla bir araya gelen Ayhan, bir süre vatandaşlarla sohbet etti, dua ve desteklerini eksik etmemelerini istedi. 

'GELDİĞİMİZ YERİ DE ÇIKTIĞIMIZ YERİ DE BİLİRİZ'

MHP Konya Milletvekili A.Adayı Halil Ayhan'ı Derbent ziyaretinde MHP Derbent İlçe Başkanı Ali Yeşil ve yönetimi karşıladı. MHP Derbent İlçe Başkanı Ali Yeşil, Ayhan'ın MHP'den Milletvekili A. Adayı olmasına oldukça sevindiklerini söyledi. Meclis'te bu toprakların bir insanının olmasının oldukça gurur verici olacağını belirten Yeşil, "Çıktığınız yol inşallah hayırlı olsun. Bizim memleketimizin bir çocuğu olarak elimizden gelen desteği veririz. Memleketimizden birinin Meclis'te olması bizi çok sevindirir, gururlandırır. İnşallah muvaffak olursunuz." dedi. 

Konya'nın ve Derbent'in sorunlarını çok iyi bildiğini, bu sorunları Milletvekili seçilmesi halinde Meclis'e iyi bir şekilde taşıyacağını ve çözeceğini belirten Ayhan da, "Ben bu memleketin çocuğuyuz. İnsanımızı, sorunlarını iyi biliyorum. Seçilirsem Konya ile Meclis arasında köprü olacağım. Ben geldiğim yeri de çıktığım yeri de iyi biliyorum. Ben eşeğe de bindim, traktör de sürdüm. Biz böyle yetiştik, Anadolu'nun içinde, Anadolu insanının içinde yetiştim. İnsanımızla her zaman kucaklaştım, kucaklaşmaya da devam edeceğim. Buraya da çıktığım yer olarak, manevi destek, hayır duası almaya geldim." diye konuştu. 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar