Halil Ayhan teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor


​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili A.Adayı Halil Ayhan, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Ayhan bu kapsamda MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, MHP Karatay İlçe Başkanı Hacı Mustafa Bozkurt ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanı Murat Çelik'i makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili A.Adayı Halil Ayhan, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Ayhan bu kapsamda MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay'ı makamında ziyaret etti. Kutlu bir yola çıktığını belirten Ayhan, teşkilatla birlikte koordineli bir çalışma yürüteceklerini, seçim çalışmalarında MHP'nin tüm vatandaşlarla kucaklaşacağını söyledi. Bunun için elinden gelen gayreti göstereceğini belirten Ayhan, yapılacaklar konusunda MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay'la istişare etti. MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay da, Halil Ayhan'a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. Bütün aday adaylara Meram İlçe teşkilatı olarak destek vereceklerini belirten Ay, "Seçim için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Aday Adaylarımızın gerek Aday adaylık sürecinde gerek Adaylık sürecinde teşkilat olarak yanlarında olacağız. 

Mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla buluşacağız." dedi. MHP Konya Milletvekili A.Adayı Halil Ayhan, MHP Karatay İlçe Başkanı Hacı Mustafa Bozkurt'u da ziyaret etti. Karatay bölgesinin hızla geliştiği ve seçimlerde Karatay bölgesindeki vatandaşlarla kucaklaşmanın önemli olduğunu belirten Ayhan, "Karatay bölgesinin yapısı hızlı bir şekilde değişti. Bu değişime ayak uydurup bölgede farklı seçim çalışmaları yapmak gerekir. Vatandaşa derdimizi anlatmalıyız." Dedi. MHP Karatay İlçe Başkanı Hacı Mustafa Bozkurt da bayan seçmenlerin önemine değindi. Bayanları kazanmak gerektiğini belirten Bozkurt, "Biz Karatay'da bayanların partimize olan ilgisini artırmaya yönelik çalışma yürüttük. Çok iyi de sonuç aldık. Bayan seçmenimize kendimizi anlatmalı, onları partimize kazandırmalıyız. Bütün Aday adaylarımıza gereken desteği sağlayıp, seçimlerde iyi sonuç alacağız. Çıktığınız yolda Allah yardımcınız olsun." diye konuştu. 

Ayhan'ın bir diğer ziyareti de Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanı Murat Çelik'e oldu. Çelik Ülkü Ocakları olarak Konya'da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çelik, Ayhan'a çıktığı yolda başarılar diledi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar