AK PARTİ KARATAY KADIN KOLLARI 4. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI


​AK PARTİ KARATAY KADIN KOLLARI AZİZİYE KÜLTÜR MERKEZİNDE 4. OLAĞAN KONGRESİNİ TAMAMLADI.

Ak Parti Karatay Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Aziziye Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Bu toplantıya Ak Parti Konya İl Başkanı Musa ARAT,Konya Milletvekillerinden İlhan YERLİKAYA ,Ayşe TÜRKMENOĞLU, Gülay SAMANCI, MKYK üyesi Özlem Hasibe ÇEPNİ, Meram Belediye Başkanı Fatma TORU, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkan adayı Lütfiye POÇANOĞLU,  Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet GENÇ,  Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan ÖZER, Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim ÖZEN,  Karatay İlçe Teşkilat mensupları ve bir çok Meclis üyesi katıldılar.

Kongrede açılış yapan Kadın Kolları Başkanı Münevver YAVAŞ ;

Karatay'ın birinciliğini kimselere kaptırmadık, bu bir ekip işi ve biz bu davamız için çalıştık diyerek yaptığı çalışmalardan bahsederek bu bir bayrak yarışıdır ve bende bayrağı yeni Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırıma devrediyorum hayırlı olsun dedi.

Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet GENÇ sözlerinde;

Selamlama konuşmasının ardından Aralık ayında il ve ilçe kongrelerini büyük bir coşku ve heyecanla geçirdik.

DAVAMIZ VE SEVDAMIZ AK PARTİ

Bugün burada tüm çalışmalarda en önde yer alan teşkilatımızın bel kemiği olan kadın kollarımızın kongresindeyiz. Her zaman, ellerinde broşürlerle, sokaklarda semt pazarlarında evleri ve işyerlerini tek tek gezen ama hiçbir zaman yorulduk demeyen davamız ve sevdamız ak parti diyerek sıcak ve soğuk ,yağmur ve çamur demeden yolları aşındıran kadınlarımızın kongresidir.

Bu gün görev devredecek olan Münevver YAVAŞ yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Yeni görevi devralan  Neslihan YILDIRIM'a başarılar diledi.

İl başkanı Musa ARAT ;

Çok çalışarak alnımızın akıyla 2015 seçimlerini geçireceğiz inşallah dedi. Konya' lı bir başbakanımız var ve bizden %80 oy oranı beklediğini söyledi  Karatay'dan beklenen rekor %90 civarında olması gerektirmektedir. İl kadın kolları kongresine değinen Arat yeni adaya destek istedi.

İlhan YERLİKAYA ise konuşmasında bu davaya bir tuğla koyduysa herkesten Allah razı olsun dedi,her şeyin başı çalışmaktır çalışılırsa başarılabilir.

Meram Belediye Başkanı Fatma TORU; hayırlara vesile olsun dedi.2015 seçimleri çok büyük ömen arz ediyor, Türkiye'deki oynanan oyunlara değinen Toru büyük Türkiye yolunda devam edeceğiz dedi.

Gülay SAMANCI; Münevver hanıma yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kendisinin eski Karatay meclis üyesi olduğunu ve Münevver hanımla çalıştıklarından bahsetti.

Yeni adayların tanıtımı ve oylama bölümü ile kongre sona erdi.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar