Karatay Ak Parti'de Seçim Rüzgârı


​AK PARTİ KARATAY İLÇE BAŞKANLIĞI DELEGE SEÇİMLERİNİ SONLANDIRDI

     Ak Parti Karatay İlçe Başkanlığı olarak 11.10.2014 tarihinde Yarma mahallesinde Ak Parti genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu bey 5.olağan kongre sürecini başlatarak delege  seçim startını verdi.Bu  programa Genel Başkan Yardımcımız Süleyman  SOYLU ,Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet SORGUN,Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet GENÇ ,Konya  milletvekillerimizden Gülay Samancı,Hüseyin Üzülmez,Kerim Özkul,Karatay Belediye başkanı Mehmet Hançerli ve Karatay Belediye Meclis üyeleri,ilçe yönetim kurulu üyeleri , çok sayıda vatandaşlarımız ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Program Ak Parti Karatay İlçe başkanı Mehmet Genç in konuşmasıyla başladı.

Genç konuşmasında;

2014 yılının teşkilatlar açısından yoğun geçtiğini ve bu seçimlerde Karatay ın birinci olarak çıktığını,devamlı olarak partimizin ve halkımızın hizmetkarı olduğumuzu belirtti.

 Daha sonra, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi, Ak Parti İktidarı ile hizmet kalitesinin arttığını söyledi. Son olarak Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu söz aldı:

  SOYLU YARMA MAHALLESİNDEN KONUŞTU:

    " Bugün 5. Olağan kongre dönemini Konya nın Karatay ilçesinden başlatıyoruz. Konya ,bizim için önemli .İl ve ilçe teşkilatları oldukça başarılı ve bu başarısıyla tüm teşkilatlarımıza örnek olmuştur.İnanıyorum ki, bu başarı çıtalarını önümüzdeki dönemde de  daha da yükselterek devam ettirecekler" dedi .

HALKIN DEMOKRASİYE TEŞEKKÜRÜ

   Seçim rüzgârına 12.10.2014 tarihinde Aziziye Kültür Merkezinde devam eden Ak Parti Karatay İlçe Başkanlığı, bu seçimi de demokratik bir şekilde tamamladı. Halkımız, ilk defa bu kadar kalabalık bir seçim  geçirdiğini belirttiler.

    Oy kullanmaya gelen Ak parti üyeleri mevcut demokratik ortamdan ve kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise son olarak üyelerimize gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür ederken hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz etti.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar