Ak Parti Karatay 40.Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi.


​Ak Parti Karatay İlçe Başkanlığı 24 Ekim 2014 tarihinde yoğun bir katılım ile 40. Danışma meclisi Toplantısını gerçekleştirdi.

Bu toplantıya Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Ak Parti Konya milletvekillerimiz MKYK  Üyemiz Mustafa Akış, Konya milletvekilimiz Ayşe Türkmenoğlu, Konya Milletvekilimiz Mustafa Kabakçı,23. Dönem Konya milletvekilimiz Hüsnü Tuna, ,Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyibildiren ,İl Başkan Yardımcısı Emrah Kavak,İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş,İl başkan Yardımcısı Mustafa Dündar,İl yönetim kurulu üyeleri,Belediye meclis üyeleri,İlçe yönetim kurulu üyeleri ,Karatay İlçe kadın kolları Başkanı Münevver Yavaş,Karatay İlçe gençlik kolları Başkanı Muhammed Said Çelik ve bir çok teşkilat mensupları katıldılar.

Açılış konuşmalarını yapan Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet GENÇ konuşmasında;

2014 yılının teşkilatlar açısından yoğun ve tempolu bir yıl olduğunu, yapılan çalışmalar sayesinde Karatay olarak 30 Mart 2014 seçimlerinde % 76,6 oy oranını yakaladı ve bu oranı, milletin tarihinde ilk defa seçmiş olduğu Cumhurbaşkanı seçiminde % 87,02 gibi rakama yükselttik.

Konya'da hem de Türkiye'de yeniden 1. Olmuştur.

Bizler Mevlana'nın diyarı ve Selçuklunun  başkenti olan bu mukaddes beldeye,hizmet etmeyi ve burada yaşamayı onur bildik. Biz, bütün başarıları liderine güvenen halkımız ile başardık.

Ülkemizde Ak Parti üzerine oynanan oyunları da değerlendiren Genç,11 Ekim 2014 tarihinde Genel Başkan yardımcımız Süleyman Soylu beyin katılımı ile delege seçimlerinin Karatay'da start verilmesi ile başlayan sürecin 5. Olağan kongremiz ile tamamlanacağını belirtti.

Yeni hicri yılını tebrik ederek,40. Danışma meclisinin Karatay'a hayırlara vesile olmasını Cenabı Allahtan niyaz etti.

Söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli

"Yapılan hizmetlerden bahsederek Karatay'a yapılan çalışmaları ve projeleri bir kitapçık haline getirip halkımıza dağıttık. Karatay'ın vizyonu ve misyonu %87.02 almaya yeter,bizler teşkilat ile güzel bir uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz ve bu çıtayı Allahın izniyle daha da yükseleceğiz."

İl Başkan Yardımcısı Emrah kavak bey ,23.Dönem milletvekilimiz Hüsnü Tuna,Ak Parti Konya Milletvekilimiz Ayşe Türkmenoğlu,Ak Parti Konya  Milletvekilimiz Mustafa Kabakçı bey konuşmalarını yaparak Karatay  için 40. Danışma meclisinin hayırlı olmasını ve başarılı bir Karatay görmekten memnun olduklarını her geçen zamanda kendi rekorunu kırdığını ve çıtasını yükselttiğini  söylediler bu danışma meclisine kalabalık bir katılım sağlayan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ettiler.

Danışma meclisi toplantısı, protokol konuşmalarından sonra basına kapalı bölümüyle devam etti.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar