Karatay İlçe Başkanından Davutoğluna Tebrik


​Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç katıldığı proğram sonrasında halkla konuşurken Genel Başkan ve Başbakan adayı olarak Dışİşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu seçmeleri ile birlikte şunları ifade etti.

İlçe Başkanı Mehmet Genç söylemlerinde;" Partimizin yetkili organlarımızın aldığı karar ile kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Genel Başkan ve Başbakan adayı olarak gösterilen Konya Milletvekilimi ve Dışişleri Bakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlunun gösterilmesi Konyamız da büyük bir mutluluğa neden olmuştur. Hem Konya,  hem Türkiye, hemde tarih için önemli bir olay olduğunu ifade eden Genç, Türk Milletinin takdirini kazanmış olan Dışişleri Bakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ortaya koyacağı  çalışmaların Türkiye ve Dünyada önemli sonuçlar ortaya çıkaracaktır. Yeni Başbakanımızdan beklentimiz Yeni Türkiye idailini gerçekleştirmesidir.

Kongre üyelerimiz sayın Davutoğlu'nu seçtikleri taktirde 62. Hükümetinde Başbakanı olacaktır. Allah Hayırlı etsin, yolu, yolumuz açık olsun Allah yar ve yardımcısı olsun. Yeni görevinde başarılar dilerim. " dedi.

 

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar